Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Llit de baranes 120x60    BRESSOL SLEEPI de Stokke
BRESSOL SLEEPI de Stokke

BRESSOL SLEEPI de Stokke

Ref. 104205
Preu: 699,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 20,97 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc
natural
Hazy Grey

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BRESSOL SLEEPI de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Bressol evolutiva de disseny que creix amb el nadó

Sleepi és un llit evolutiva, segura i còmoda de STOKKE que acompanya el nen en el seu creixement, des del naixement fins als 3 anys aproximadament, i fins i tot fins al voltant dels 10 anys amb el kit d'ampliació Junior.

S'expandeix per adaptar-se a la mida i les necessitats canviants de l'infant en creixement, sempre mantenint una reconfortant familiaritat gràcies a la seva distintiva forma oval.
  • Una vegada que el teu nadó comenci a tafanejar ia escalar, pots treure una banda del llit per facilitar l'accés i augmentar el sentiment de llibertat i independència.
  • Gràcies a les seves kits de conversió permeten transformar el bressol perquè es pugui fer servir des del naixement fins als 10 anys (veure productes relacionats)
  • Ofereix una òptima circulació de l'aire per a un descans plaent
  • Posseeix rodes giratòries bloqueig i base de l'matalàs d'altura ajustable.
  • Els laterals desmuntables faciliten l'accés de l'infant
  • Inclou matalàs de poliuretà transpirable.
 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
KIT AMPLIACIÓ JUNIOR Stokke
10460/ Stokke

255.00 €
Minibressol STOKKE SLEEPI MINI de Stokke
22160/ Stokke

429.00 €
PERSONALITZACIÓ SUPORT PER TRIPP TRAPP de Stokke
10870 respaldo Tripp Trapp

26.00 €

  • Mesures: longitud 127cm, amplada 74 cm, alçada 86 cm.
  • Pes del producte en kg / lbs: 25,5 / 56
  • Mesos d'edat per a un ús apropiat: 0-36
  • Només es poden ampliar els bressols Sleepi a Junior, les Sleepi posteriors a l'any 2008.

Deixa'ns el teu missatge