Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris cotxets bessons    ADATADOR 2 GRUP 0+ DUET
ADATADOR 2 GRUP 0+ DUET

ADATADOR 2 GRUP 0+ DUET

Ref. MB1-CLIP31
Preu: 49,00

Color principal / model: negre
negre

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Peça que s'adapta 2 portabebès a cotxet DUET

Adaptador del dos portabebès de grup 0+ al cotxet de bessons DUET de Mountain Buggy creant un sistema de viatges per al teu bebè. Passar del cotxet al cotxe serà molt fàcil gràcies a aquest sistema.
  • Si desitja adaptar una cadires de grup 0+ al cotxet en productes relacionats trobarà aquest accessori.
  • Aquest adaptador de seient de cotxe és compatible amb els següents models de cadireta infantil: Duet, Duo, Double Urban
Adapta el cotxet de bessons DUET a 2 portabebé de grup 0+:
  • Mountain Buggy protect
  • phil & TEDS alpha
  • Maxi-Cosi CabrioFix
  • Maxi-Cosi Mico
  • Maxi Cosi Mico AP
  • Maxi-Cosi Pebble
  • Cybex Aton

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BORSA DE COMPRA Joey Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

69.00 €
CABÀS DUET PLUS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017
199.00 €
169.15 €
RODA DARRERA 10 Mountain Buggy
PTNZ_MB1-PKRWHEELS

42.95 €
ADATADOR 2 GRUP 0+ DUET
Mountain Buggy 2017y

49.00 €
CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD_V3.2_75
199.00 €
169.15 €

Deixa'ns el teu missatge