Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris cotxets bessons    CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy
CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy

CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy

Ref.
Preu: 6,00 €

Color principal / model: Negre
Negre


Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Clip esquerre per Duet de bessons de Mountain Buggy

Amb l'arribada dels nous cabassos per a tots els cotxets de Mountain Buggy, arriben també nous adaptadors amb ells podem posar la posició hamaca fins a en 5 reclinats !!

Sempre van inclosos a la caixa segons:
Cadira individuals (swift, mini, terrain, Urban jungle): inclou l'adaptador dret i esquerre
Cadira bessons (DUET): inclou l'adaptador central i dret.
Pel MB DUET: en el cas que vengueu el cotxet en mode de bessons necessitem demanar EXTRA 1 clip esquerre que solem incloure per defecte de forma gratuïta.
A partir d'ara el nou clip, té un cost de 3 € de cost i 6 € de PVP que es cobrarà o no en funció de les següents configuracions:
Comanda 1 duet + 2 cabassos = el clip esquerre és gratis
Comanda 1 duet +1 Cabàs = el clip esquerre costa 3,00 € cost - 6,00 € PVP (si ho demaneu expressament, ja que no és necessari, en la caixa del cabàs sempre porteu el central i dret)
Comanda diversos duets + diversos cabassos = IMPORTANT especificar quants clips es necessiten en cas de vendes de bessons, i els afegirem de forma gratuïta. Però si cal afegir-los a qualsevol altre enviament posterior, haurem de cobrar-los.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy
Mountain Buggy 2019

1097.00 €
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

699.00 €
NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD-Carricot plus Duet

199.00 €
CABÀS DUET PLUS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

199.00 €
CABÀS COCOON de Mountain Buggy
mbcn_v2_5

79.00 €
BORSA COTXET de bessons meva Bag s
NBS MYBAGS2016

39.00 €

Deixa'ns el teu missatge