Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris cotxets bessons    CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy
CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy

CLIP IZQUIERDO PER DUET de Mountain Buggy

Ref.
Preu: 6,00

Color principal / model: Negre

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Clip esquerre per Duet de bessons de Mountain Buggy

Amb l'arribada dels nous cabassos per a tots els cotxets de Mountain Buggy, arriben també nous adaptadors amb ells podem posar la posició hamaca fins a en 5 reclinats !!

Sempre van inclosos a la caixa segons:
Cadira individuals (swift, mini, terrain, Urban jungle): inclou l'adaptador dret i esquerre
Cadira bessons (DUET): inclou l'adaptador central i dret.
Pel MB DUET: en el cas que vengueu el cotxet en mode de bessons necessitem demanar EXTRA 1 clip esquerre que solem incloure per defecte de forma gratuïta.
A partir d'ara el nou clip, té un cost de 3 € de cost i 6 € de PVP que es cobrarà o no en funció de les següents configuracions:
Comanda 1 duet + 2 cabassos = el clip esquerre és gratis
Comanda 1 duet +1 Cabàs = el clip esquerre costa 3,00 € cost - 6,00 € PVP (si ho demaneu expressament, ja que no és necessari, en la caixa del cabàs sempre porteu el central i dret)
Comanda diversos duets + diversos cabassos = IMPORTANT especificar quants clips es necessiten en cas de vendes de bessons, i els afegirem de forma gratuïta. Però si cal afegir-los a qualsevol altre enviament posterior, haurem de cobrar-los.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy
Mountain Buggy 2019

1097.00 €
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

699.00 €
NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD-Carricot plus Duet

199.00 €
CABÀS COCOON de Mountain Buggy
mbcn_v2_5

79.00 €
BOSSA DOBLE Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

99.00 €
COTXET DUET 3.0 SIBLIGS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

898.00 €

Deixa'ns el teu missatge