Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Accesoris cotxets bessons    SAC duet de Mountain Buggy
SAC duet de Mountain Buggy

SAC duet de Mountain Buggy

Ref. mb1-sb02
Preu: 89,00 €

Color principal / model: Negre
Negre
vermell
gris


Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Sac cadira de Duet de Mountain Buggy

Sacs de cadira per protegir els bessons del fred durant l'hivern al cotxet Duet de Mountain Buggy.
  • 1 sleeping bag per al cotxet Duet: ideal bessons.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
BORSA DE COMPRA Joey Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

69.00 €
BOSSA DOBLE Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

99.00 €
ADATADOR 2 GRUP 0+ DUET
Mountain Buggy 2017y

49.00 €
RODA DARRERA 10 Mountain Buggy
PTNZ_MB1-PKRWHEELS

42.95 €
PROTECTOR SOLAR DUET Mountain Buggy
mb1-s2sm Mountain Buggy

49.00 €
FAMILY PACK DUET 3.0 Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

249.00 €

  • Compatible amb: nano (2015+), MB mini, swift, urban jungle, terrain i duet.
  • Pes màxim: 9 kg
  • edat: 0-6 mesos
Compte:
  • Quan arribi el moment de netejar, tan sols passa-li una esponja humida.
  • Deixa que s'assequi a l'aire.
  • Per treure la tela, gira la brida fins a deixar-mirant cap amunt. Després treu la tela lliscant per les ranures visibles de l'estructura. Inverteix l'ordre d'aquest procés per tornar a acoblar.
  • Guárala en un espai ben ventilat, allunyat de la llum solar directa (la qual pot danyar i descolorir el teixit) i de la humitat.
  • Una cura inadequat anul·larà totes les garanties. No utilitzis el cocoon ™ si detectes o sospites que hi ha deteriorament.

Deixa'ns el teu missatge