Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos per bessons    COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy

COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy

Ref.
Preu: 199,00 €

Color principal / model: grid
grid
marine
black
silver


Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online

El cotxet DUET 3.0 per a bessons

El DUET 3.0 per a bessons és un cotxet tot terreny compacte i complet sent igual d'ample que un cotxet individual. És una molt bona solució per a per a germans seguits.
 • El cotxet de mountain buggy té una bona maniobrabilitat: Gràcies a la seva fre superior el DUET 3.0 és un cotxet fàcil de controlar amb el pes extra de dos nens. Duet és un bon aliat per sortir a córrer, passejar per qualsevol tipus de terreny, fins i tot amb pendent.
 • El DUET 3.0 té un seient alt: El cotxet DUET 3.0 ofereix 5 cms extra per créixer, afegint així longevitat al producte.
 • El carro DUET 3.0 té una nova estètica molt més elegant i tenint cura dels detalls.
 • Reposapeus en seients del cotxet DUET de mountain buggy s'ha allargat 9 cm més per poder usar-lo a mesura que el nen va creixent.
 • Tot i haver augmentat les seves prestacions per aconseguir la màxima comoditat del nen. El DUET 3.0 ha disminuït el seu pes, gràcies a crear un xassís complet d'alumini.
 • El plegat del DUET 3.0 és senzill i pràctic: permet plegar-amb una només mà i ofereix la possibilitat de deixar-ho de peu i tancament automàtic.
 • La mida del xassís un cop plegat és el mateix que el d'un cotxet individual.
 • Està disponible en diversos colors

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
COTXET DUET 3.0 SINGLE Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

599.00 €
COTXET DUET 3.0 SIBLIGS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

898.00 €
CABÀS DUET PLUS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

199.00 €
CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD_V3.2_75

199.00 €

 • pes cadira completa: 14.7kg
 • mesures plegat: 32 x 89 x 63 cm
 • És compatible amb el Duet 2.5 a: cabassos, cobertos de pluja i sol, protector de pluja i sol de cabassos, MB Cocoo i Joey Bag.
 • NO és compatible amb els matalassos, les rodes Aerotech del DUET 2.5

Deixa'ns el teu missatge