Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos per bessons    COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy

COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy

Ref.
Preu: 199,00

Color principal / model: grid

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online

El cotxet DUET 3.0 per a bessons

El DUET 3.0 per a bessons és un cotxet tot terreny compacte i complet sent igual d'ample que un cotxet individual. És una molt bona solució per a per a germans seguits.
 • El cotxet de mountain buggy té una bona maniobrabilitat: Gràcies a la seva fre superior el DUET 3.0 és un cotxet fàcil de controlar amb el pes extra de dos nens. Duet és un bon aliat per sortir a córrer, passejar per qualsevol tipus de terreny, fins i tot amb pendent.
 • El DUET 3.0 té un seient alt: El cotxet DUET 3.0 ofereix 5 cms extra per créixer, afegint així longevitat al producte.
 • El carro DUET 3.0 té una nova estètica molt més elegant i tenint cura dels detalls.
 • Reposapeus en seients del cotxet DUET de mountain buggy s'ha allargat 9 cm més per poder usar-lo a mesura que el nen va creixent.
 • Tot i haver augmentat les seves prestacions per aconseguir la màxima comoditat del nen. El DUET 3.0 ha disminuït el seu pes, gràcies a crear un xassís complet d'alumini.
 • El plegat del DUET 3.0 és senzill i pràctic: permet plegar-amb una només mà i ofereix la possibilitat de deixar-ho de peu i tancament automàtic.
 • La mida del xassís un cop plegat és el mateix que el d'un cotxet individual.
 • Està disponible en diversos colors

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
COTXET DUET 3.0 SINGLE Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

599.00 €
COTXET DUET 3.0 SIBLIGS Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

898.00 €
COTXET DUET 3.0 TWINS CADIRA Mountain Buggy
Mountain Buggy 2017

699.00 €
NOU CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD-Carricot plus Duet

199.00 €
CABÀS PLUS PER DUET de Mountain Buggy
CCPD_V3.2_75
199.00 €
169.15 €
COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy
Mountain Buggy 2019

1097.00 €

 • pes cadira completa: 14.7kg
 • mesures plegat: 32 x 89 x 63 cm
 • És compatible amb el Duet 2.5 a: cabassos, cobertos de pluja i sol, protector de pluja i sol de cabassos, MB Cocoo i Joey Bag.
 • NO és compatible amb els matalassos, les rodes Aerotech del DUET 2.5

Deixa'ns el teu missatge