Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de bessons naixement 1/2/3 peces    COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy
COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy

COTXET DUET 3.0 TWINS cabassos Mountain Buggy

Ref. (DUET_V3_59)+(CCPD_V3.2_59)(X2)
Preu: 1.097,00

Color principal / model: grid

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
El cotxet DUET 3.0 per a bessons

El DUET 3.0 per a bessons és un cotxet tot terreny compacte i complet sent igual d'ample que un cotxet individual. És una molt bona solució per a germans seguits.

Duet un cotxet de bessons tan estret com un individual i amb plegat amb una sola mà.
 • El DUET 3.0 és un cotxet tot terreny compacte i complet sent igual d'ample que un cotxet individual. És una molt bona solució per per germans seguits o bessons.
 • El cotxet de mountain buggy té una bona maniobrabilitat: Gràcies a la seva fre superior el Duet 3.0 és un cotxet fàcil de controlar amb el pes extra de dos nens. Duet és un bon aliat per sortir a córrer, passejar per qualsevol tipus de terreny, fins i tot amb pendent.
 • El duet 3.0 té un seient alt: El cotxet Duet 3.0 ofereix 5 cms extra per créixer, afegint així longevitat al producte.
 • A més els seients són extra grans així podeu usar-los molt més temps gràcies als 64 cm d'alt que permetrà utilitzar el carro fins als 4 anys
 • Ofereix un reclinat total, perfecte per al nadó: pots passar-ho de reclinat a vertical en qualsevol moment depenent de les necessitats del teu nadó en cada moment.
 • El carro DUET 3.0 té una nova estètica molt més elegant i tenint cura dels detalls.
 • Reposapeus en seients del cotxet DUET de mountain buggy s'ha allargat 9 cm més per poder usar-lo a mesura que el nen va creixent.
 • Tot i haver augmentat les seves prestacions per aconseguir la màxima comoditat del nen. El DUET 3.0 ha disminuït el seu pes, gràcies a crear un xassís complet d'alumini.
 • El plegat del DUET 3.0 és senzill i pràctic: permet plegar amb una sol mà i ofereix la possibilitat de deixar-ho de peu i tancament automàtic.
 • La mida del xassís un cop plegat és el mateix que el d'un cotxet individual.
 • Sistema puja vorades
 • El DUET 3.0 està d iseñado intel·ligentment i gràcies a la seva excepcional distribució del pes, et permetrà superar fàcilment tots els obstacles com pujar vorades.
 • Per a un control total de la velocitat dins i fora de la ciutat, DUET 3.0 té el fre de control a la mà.
 • Compatible amb cadira de cotxe: Les cadires de passeig duet i duet individual es converteixen en un sistema de viatge acoblant fàcilment cadires de seguretat d'altres marques perquè puguis transportar al teu bebè.
 • Està disponible en diversos colors

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
PACK 2 PNEUMÀTICS 10 Mountain Buggy
PTNZ_MB2-PPNTYSSET

29.99 €
BORSA Joey TOTE-DUET Mountain Buggy
joey_v1 - Mountain buggy

69.00 €

Especificacions tècniques del cotxet DUET 3.0

 • teixits: 100% polièster
 • colors: quadres, gris (silver), marí, negre
 • rodes: 4 x 10 "amb càmeres d'aire i fre de tambor
 • frens: fre de mà per reduir la velocitat, fre de peu per una frenada total
 • rang d'edat: nadó - 4 anys en cada seient
 • càrrega del seient: 18kgs en cada seient
 • càrrega de la cistella: 5kg 11lbs
 • pes de la cadira: 14.7kg 32.4lbs
 • dimensions: (L x A) "114cm (L) x 63cm (A) 44.8" (L) x 25 "(A)
 • dimensions de ple: 89cm (A) x 63cm (A) x 32cm (D). 35 "(Al) x 25" (A) x 12.5 "(D)

Duet 3.0 admet compatibilitats amb:

 • El cabàs Duet 3.0 també és compatible (versió anterior)
 • És compatible amb el Duet 2.5 a: cabassos, cobertos de pluja i sol, protector de pluja i sol de cabassos, MB Cocoo i Joey Bag.
 • NO és compatible amb els matalassos, les rodes Aerotech del DUET 2.5

Deixa'ns el teu missatge