Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de bessons naixement 1/2/3 peces    COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy
COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy
Veure video

COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy

Ref. DUETPR_V3_75
Preu: 799,00 €

Color principal / model: herringbone
herringbone


Esgotat
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cotxet Duet Luxury Collection de Mountain Buggy

El cotxet Duet Luxury Collection és el cotxet de bessons ara més compacte i adaptable.

Característiques:
  • Estret com una cadira de passeig individual amb només 63 cm d'ample a la base de les rodes
  • Rodes antipunxades aeromaxx mantenint les característiques tot terreny
  • Fre de mà de control per reduir la velocitat
  • Plegat compacte amb una sola mà
Amb l'estampat Herringbone Luxury, el cotxet Urban Jungle manté l'autenticitat de Mountain Buggy i s'adapta als pares moderns amb el seu disseny atemporal. Herringbone proporciona a l'Urban Jungle, els detalls en cuir, el xassís negre i els duradors teixits. Les seves rodes antipunxades aeromaxx i el seu matalàs reversible, brinden als passatgers més petits un viatge més còmode i acollidor, alhora que als pares.

Inclou una bossa i un canviador a joc, oferint així als pares, un paquet Luxury complet, que compta amb 3 anys de garantia (ha de ser registrat en els 30 dies següents a la data de compra).

El Luxury carrycot més * amb estampat Herringbone és el complement perfecte per a aquests pares que busquen una solució per a nadons feta a mida i amb l'aparença i funcionalitat del seu cotxet de luxe.

* es ven per separat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


especificacions tècniques

Guia d'edat aproximada: nadó - 4 anys (edat de referència aproximada)

Pes del producte: duet: 14,7kg / duet individual: 15,1kg

Càrrega màxima: 18 kg en cada seient / 9kg en posició totalment reclinat (per nadó)

Dimensions: obert (Llarg x Ample): 114cm x 65cm / plegat (Llarg x Ample x Alt): 89cm x 65cm x 32cm

Teixits: 100% canvas polièster

Normes de seguretat: A 1888: 2012 - Europe


Deixa'ns el teu missatge