Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de bessons naixement 1/2/3 peces    COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy
COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy
Veure video

COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy

Ref. DUETPR_V3_75
Preu: 799,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 23,97 € per a futures compres.


Color principal / model: herringbone
herringbone

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a COTXET DUET LUXURY COLLECTION de Mountain Buggy afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cotxet Duet Luxury Collection de Mountain Buggy

El cotxet Duet Luxury Collection és el cotxet de bessons ara més compacte i adaptable.

Característiques:
  • Estret com una cadira de passeig individual amb només 63 cm d'ample a la base de les rodes
  • Rodes antipunxades aeromaxx mantenint les característiques tot terreny
  • Fre de mà de control per reduir la velocitat
  • Plegat compacte amb una sola mà
Amb l'estampat Herringbone Luxury, el cotxet Urban Jungle manté l'autenticitat de Mountain Buggy i s'adapta als pares moderns amb el seu disseny atemporal. Herringbone proporciona a l'Urban Jungle, els detalls en cuir, el xassís negre i els duradors teixits. Les seves rodes antipunxades aeromaxx i el seu matalàs reversible, brinden als passatgers més petits un viatge més còmode i acollidor, alhora que als pares.

Inclou una bossa i un canviador a joc, oferint així als pares, un paquet Luxury complet, que compta amb 3 anys de garantia (ha de ser registrat en els 30 dies següents a la data de compra).

El Luxury carrycot més * amb estampat Herringbone és el complement perfecte per a aquests pares que busquen una solució per a nadons feta a mida i amb l'aparença i funcionalitat del seu cotxet de luxe.

* es ven per separat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


especificacions tècniques

Guia d'edat aproximada: nadó - 4 anys (edat de referència aproximada)

Pes del producte: duet: 14,7kg / duet individual: 15,1kg

Càrrega màxima: 18 kg en cada seient / 9kg en posició totalment reclinat (per nadó)

Dimensions: obert (Llarg x Ample): 114cm x 65cm / plegat (Llarg x Ample x Alt): 89cm x 65cm x 32cm

Teixits: 100% canvas polièster

Normes de seguretat: A 1888: 2012 - Europe


Deixa'ns el teu missatge