Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de bessons naixement 1/2/3 peces    YOYO CONNECT BASSINET BLUE BLAU de BABYZEN
YOYO CONNECT BASSINET BLUE BLAU de BABYZEN
Veure video

YOYO CONNECT BASSINET BLUE BLAU de BABYZEN

Preu: 620,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 18,60 € per a futures compres.


YOYO CONNECT de BABYZEN: Negre
Ref:
YOYO BASSINET BLUE BLAU de BABYZEN: Blue navy
Ref:

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a YOYO CONNECT BASSINET BLUE BLAU de BABYZEN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Yoyo connect + bassinet blue navy BABYZEN

Amb tan sols un simple clic, la cadira de passeig YOYO² de BABYZEN es converteix en doble gràcies a l'YOYO connect, un accessori únic que s'acobla a la part posterior del teu cotxet.

La combinació YOYO² i YOYO connect està pensada per ajudar els pares a bregar amb les seves activitats familiars diàries. Són ultralleugers, maniobrables i caben en qualsevol lloc.
Un cop plegat, el YOYO connect està dissenyat per poder enganxar-se en la part posterior de l'YOYO².

Per a la correcta instal·lació de l'Yoyo Bassinet al Yoyo Connect, és necessari l'ús dels adaptadors Bassinet per Yoyo Connect, que es venen per separat (veure en productes relacionats).

Característiques:
 • Mateix sistema de plegat patentat que YOYO²
 • Fre de 4 rodes
 • Fàcil accés als seients per a tots dos nens amb seguretat òptima
 • Certificat per a nens fins als 9 kg
 • Mesures Yoyo Connect: 52 x 44 x 24 cm
 • Mesures Bassinet: 78 x 44 x 46 cm
 • És el primer cotxet doble acceptat com a equipatge de cabina *
 • Yoyo connect NO és compatible amb el pack de nadó + 0M
 • NO inclou els adaptadors Bassinet per Yoyo Connect
Què inclou:
 • 1 YOYO Connect xassís
 • 1 cabàs YOYO Bassinet blue navy
Accessoris compatibles amb Yoyo connect:
 • Para-sol
 • portavasos
 • Sac de cadira
 • Protector de pluja
 • mosquitera
 • Bassinet (mitjançant adaptadors bassinet per Yoyo connect - es venen per separat)
 • Bossa de transport
Accessoris NO compatibles amb Yoyo connect:
 • Patinet Yoyo Board
 • reposa cames
 • yoyo Bag
* Les normes de l'equipatge de cabina poden canviar segons la companyia aèria, consultar prèviament.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals* per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

* Les condicions de devolució poden variar durant la campanya del Black Friday.


Configuracions possibles:

1) Germà gran assegut a la cadira de passeig Yoyo2 + 6M i el nadó al YOYO bassinet.


2) descorda al teu fill gran perquè ell mateix pugui fàcilment baixar de la seva Yoyo2 + 6M. Plega el Yoyo connect per enganxar a la part posterior de l'Yoyo2 usant 2 ganxos i la corretja.
Així, el cotxet està preparat per passejar només en configuració bassinet. I, a més, t'ho pots portar plegat darrere la teva YOYO² amb el bassinet instal·lat.


3) Estàs de camí a l'escola bressol amb el teu més gran en el YOYO2 6+. YOYO connect està plegat i enganxat al darrere.
A l'arribar a l'escola bressol, reculls al teu nadó al YOYO bassinet.

Deixa'ns el teu missatge