Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Altres accesoris cotxets    FUNDA DE MATALÀS DE LLANA de Bugaboo
FUNDA DE MATALÀS DE LLANA de Bugaboo

FUNDA DE MATALÀS DE LLANA de Bugaboo

Ref. 80160XX01
Preu: 49,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,50 € per a futures compres.


Color principal / model: gris melangeE
gris melangeE

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a FUNDA DE MATALÀS DE LLANA de Bugaboo afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
La Funda de matalàs de Llana Bugaboo proporciona veritable confort als nadons amb la seva coberta superior en llana Merino 100% i una barreja de grisos.

Com que és un material natural, la llana regula la temperatura, el que significa que els pares poden mantenir els seus fills protegits i còmodes durant tot l'any. La funda de matalàs, de mida únic, pot usar-se en tots els cotxets Bugaboo que compten amb cabàs; Bugaboo Cameleon, Bugaboo Cameleon³, Bugaboo Donkey, i el Bugaboo Buffalo.

La col·lecció d'accessoris Bugaboo Wool està composta per la Matalàs Integral de Llana Bugaboo, la funda de matalàs de Llana Bugaboo i la Manta de Llana Bugaboo.

FUNCIONS

• Confortablement suau, crea un ambient acollidor.
• Més qualitat de son, la llana millora la qualitat del
descans.
• Regula la temperatura, pots utilitzar-la durant tot l'any.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
MATALÀS INTEGRAL LLANA de Bugaboo
81532XX01 Wool Bugaboo

109.95 €
SUPORT PER A SMARTPHONE
80500SH01-bugaboo

34.95 €
FUNDA DE MATALÀS DE LLANA de Bugaboo
80160XX01 Wool Bugaboo

49.95 €
SAFATA Bugaboo FOX
230501TR01

44.95 €

ESPECIFICACIONS DEL PRODUCTE

BENEFICIS DE LA LLANA MERINO
• Regulador de temperatura eficient;
• Naturalment transpirable;
• Control de la humitat;
• Suavitat natural de luxe;
• Tacte suau per la sensible pell del nadó;
• La llana millora la qualitat del descans.

CURA SENZILL
• Es pot rentar a màquina.

MATERIALS DE L'EMPRESA Woolmark
• Alts estàndards per proporcionar la millor qualitat;
• Segell de qualitat més prestigiós de fibra tèxtil a nivell
internacional;
• Per saber més visita www.merino.com.

Deixa'ns el teu missatge