Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Bosses de Passeig    BOSSA MAMMOTH CORE de Bugaboo
BOSSA MAMMOTH CORE de Bugaboo

BOSSA MAMMOTH CORE de Bugaboo

Ref. 80255ZW01
Preu: 139,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 4,20 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BOSSA MAMMOTH CORE de Bugaboo afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Bossa Mammoth CORE de Bugaboo

¡Dissenyat perquè puguis portar de tot!

La bossa Bugaboo Mammoth Core és una bossa gran que es pot col·locar a la base del teu cotxet i té la capacitat de carregar fins a 12 kg / 30 litres de material addicional, a més de l'emmagatzematge que aporta la cistella de compres.

Gràcies al seu sistema de col·locació en la part inferior, el cotxet guanya estabilitat i fa que l'equipatge no sigui molest ni per a tu ni per al nadó.

El disseny de la bossa Bugaboo Mammoth Core té un look elegant, perquè puguis combinar-ho amb el teu cotxet, ia més, té la capacitat de sostenir de peu, per facilitar el seu ús diari.

També compta amb un enginyós sistema "a punt per portar", que permet agafar i portar fàcilment la bossa per col·locar-lo en una taula o taulell i, després acoblar de nou al teu cotxet.

La bossa Bugaboo mamooth Core està disponible per Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3 i Bugaboo Buffalo. Tant per al Cameleon3, com el Buffalo, és necessari l'ús dels Adaptadors de l'Patinet Confort per acoblar correctament la bossa. En canvi, el model Fox compta amb uns punts de subjecció integrats.

* La bossa només es pot fer servir quan el teu cotxet està en la posició cadira.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
ADAPTADOR PATINET CONFORT CAMELEON de Bugaboo
881591 Bugaboo-camaleon

14.95 €
BOSSA ORGANITZADOR d'Bugaboo
80507AN01-bugaboo

49.95 €
CISTELLA DE COMPRES Bugaboo Buffalo
430400-Bugaboo buffalo

62.95 €
BOSSA DOONA
302

39.99 €

Deixa'ns el teu missatge