Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS Bugaboo BEE5 CLASSIC
CABÀS Bugaboo BEE5 CLASSIC

CABÀS Bugaboo BEE5 CLASSIC

Ref. 500224AE01
Preu: 220,00

Color principal / model: gris Melange

Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cabàs Col·lecció Bugaboo Bee5 Classic

La nova col·lecció Bugaboo Bee5 Classic presenta uns colors ideals per a qualsevol època de l'any, un disseny molt sofisticat i una elaboració amb teixits suaus.

És ideal per a aquests pares que busquen un estil més elegant i sobri, però amb neutralitat de gènere. La col·lecció Bugaboo Bee5 Classic està disponible en els colors blau marí fosc, taupe i gris melange, i es caracteritza perquè la fabricació dels seus teixits està feta a base de materials reciclats.

Compta amb un folre interior encoixinat de microvellón en color blanc natural, el manillar i la nansa de transport estan fets de pell sintètica negra i les llantes de color negre per al Bugaboo Bee5. A més, es pot escollir entre el xassís en alumini o en color negre, segons el color de teixits escollit.

Què inclou:
  • Base de el cabàs
  • nanses
  • matalàs escuma
  • Malla de ventilació
  • Adaptadors
  • Abrigall de l'cabàs
  • Paret de l'cabàs
Funda tèxtil cabàs Bee5:
Tèxtil de recanvi per al cabàs de l'cotxet Bugaboo Bee5.
Tèxtil per al cabàs que s'acobla a l'Bugaboo Bee +, Bee3 i Bee5.

Base de cabàs per Bee5:
La base de l'cabàs de l'Bugaboo Bee5 és un accessori addicional que es troba a la part inferior de l'cabàs per protegir-lo.
Es pot utilitzar juntament amb les fundes de el cabàs dissenyades per al Bugaboo Bee5.
És compatible amb Bee +, Bee3 i Bee5

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
MANTA LLANA Bugaboo
80152-bugaboo

99.95 €
PATINET CONFORT ACOBLAT 2017 de Bugaboo
85600WB01 Bugaboo

105.00 €
Portavasos Bugaboo
Bugaboo

24.95 €

Deixa'ns el teu missatge