Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS BUMPRIDER CONNECT
CABÀS BUMPRIDER CONNECT

CABÀS BUMPRIDER CONNECT

Ref. 51284-198
Preu: 189,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,67 € per a futures compres.


Color principal / model: caqui
caqui
gris Melange
Negre

Quantitat:
Producte descatalogat
ENVIAMENT GRATUÏT
Cabàs per a cadira de passeig Bumprider Connect

El cabàs per cadira de passeig Bumprider Connect és d'alta qualitat i aporta estabilitat perquè el teu nadó vagi el més còmode i segur possible.

Cadira de passeig Bumprider Connect

La cadira de passeig Bumprider Connect és un cotxet compacte, que es caracteritza per passar de la configuració individual a la doble, en un sol clic, gràcies al seu sistema innovador patentat d'imants, que permet connectar fàcilment els cotxets entre si.

Bumprider Connect destaca per la seva plegat compacte, en qüestió de segons i amb una sola mà, i que inclou una corretja de transport perquè puguis colgártelo i endur-te'l fàcilment on vulguis.

Compta amb un ampli seient, apte fins als 25kg, ia més permet el seu ús des del naixement, ja que pots afegir el cabàs o la cadira de cotxe de grup 0+, gaudint dels avantatges d'una cadira súper lleugera.
Inclou reposapeus, una barra davantera i està dissenyat perquè puguis reclinar el respatller del tot. La cadira de passeig Bumprider Connect és única i està pensada en les necessitats del dia a dia de les famílies.

Bumprider Connect és l'única cadira de passeig que pot passar de la configuració individual a la doble, triple o les que vulguis, en qüestió de segons, amb el seu sistema d'imants que permet un fàcil acoblament a un altre cotxet Bumprider Connect. A més l'ha fet ser guanyadora de la medalla d'Or a l'Millor Cotxet 2018 per Kind + Jugend.

Pots triar entre portar una o dues cadires, no importa ni l'ample de les portes, ni el volum de maleter del teu cotxe, ni has de deixar-lo a casa quan vagis a viatjar en avió, ja que ve equipat amb un botó Mode Avió, per fer-se tan compacta que podràs portar-com a equipatge de mà.

Característiques:
 • plegat compacte
 • Homologat com a equipatge de mà per a l'avió
 • Apte fins als 25kg
 • Reposapeus amb diferents posicions
 • Reclinació completa de l'respatller
 • Barra davantera giratòria
 • Bloqueig de les rodes davanteres
 • teixits desenfundables
 • Inclou adaptadors per al patinet Bumprider
 • Inclou bossa de transport
 • Cistella de compres fins als 3kg
Pes: 7,8kg

cures:
 • Tèxtils rentables a la rentadora
 • Capota sense protecció UPF 50 +

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
CABÀS Bugaboo Bee5 (Style set)
Capazo-Bee5
220.00 €
132.00 €
CABÀS Bugaboo BEE5 TRACK COLLECTION
500228MS01
250.00 €
150.00 €

Deixa'ns el teu missatge