Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS COCOON Joolz HUB + CLASSIC BLUE
CABÀS COCOON Joolz HUB + CLASSIC BLUE
Veure video

CABÀS COCOON Joolz HUB + CLASSIC BLUE

Ref. 900102
Preu: 149,00

Color principal / model: Classic blue

Quantitat:
Esgotat temporalment
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CABÀS COCOON Joolz HUB + CLASSIC BLUE afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cabàs Cocoon Joolz Hub + Classic blue

Hub és el nou cotxet de Joolz dissenyat especialment per a la vida urbana.

La seva grandària és compacte, amb un sistema de plegat i bloqueig que, gràcies a la seva corretja, permet que puguis transportar i endur-te'l a qualsevol lloc.

Porta-ho per carrerons estrets o espais plens de gent, amb una sola mà. Les seves rodes posteriors són grans perquè garanteixin una passejada segur i lleuger per qualsevol superfície.

La cadira de passeig Joolz Hub compta amb un seient ergonòmic amb sis posicions, perquè s'adapti a les necessitats del teu nadó i pugui dormir, estar assegut o descansar còmodament recolzat. A més té una capota XL amb protecció UPF 50 + perquè el teu fill estigui ben protegit de el sol.

El seu sistema de plegat compacte permet que la cadira de passeig Joolz Hub pugui guardar-se fàcilment, sense ocupar espai.

Característiques:
 • mida compacte
 • Plegat compacte amb bloqueig i corretja de transport
 • Seient ergonòmic amb 6 posicions
 • Capota XL amb UPF 50 +
 • Rodes grans amb suspensió
 • Conducció lleugera amb una sola mà
Què inclou:
 • cabàs tou
dimensions:
 • Dimensions cadira de passeig: 85 x 53 x 96,5-106 cm
 • Dimensions exteriors de l'cabàs: 81 x 36 x 22 cm
 • Dimensions interiors de l'cabàs: 76 x 32 x 17 cm
 • Dimensions exteriors de el sac niu: 81 x 52 x 14 cm
 • Dimensions interiors de el sac niu: 71 x 27,5 x 12 cm
 • Dimensions plegat: 66 x 53 x 34 cm
pes:
 • Pes cadira de passeig: 11,5 kg
 • Pes cabàs: 4,1 kg
 • Pes sac niu: 1kg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
PATINET Joolz
267011

84.95 €
PLÀSTIC DE PLUJA Joolz HUB
902002

47.95 €
Portavasos UNI2 Joolz
560031

21.95 €
MOSQUITERA UNI2 de Joolz
560024

31.95 €

Deixa'ns el teu missatge