Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS Joolz AER
CABÀS Joolz AER

CABÀS Joolz AER

Ref. 309061
Preu: 239,00

Color principal / model: Splendid blue
Splendid blue
Elegant blue
Delightful grey
mighty green
Refined black
lovely taupe
absolute pink

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CABÀS Joolz AER afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA




Cabàs per cadira de passeig Joola Aer

Ja està disponible el cabàs per cadira de passeig lleugera Joolz Aer!

A partir d'ara, el Joolz Aer pot utilitzar des del naixement fins que el teu petit ja no ho necessiti més, gràcies a la incorporació de el nou cabàs, que permet plegar la cadira de passeig en pocs segons, fins i tot amb el cabàs acoblat.

El cabàs és molt còmode i pràctic i compta amb ventilació en el seu capota extensible.

avantatges:
 1. Solució única per a nadons: el cabàs Joolz Aer és còmode i acollidor. Et encantarà seu innovador plegat ràpid i amb una sola mà. No cal que treguis el cabàs de la cadira, només cal plegar-la i colgártela a l'espatlla.
 2. Plegat compacte: tant si fas servir el cabàs com si has col·locat el seient, el Joolz Aer es pot plegar sense problemes en un plegat compacte i gairebé sense pensar com ho has de fer.
 3. La cadira de passeig més còmoda: el Joolz Aer té un seient còmode i gran, a més d'un disseny intel·ligent per recolzar l'esquena i el clatell en qualsevol posició. L'encoixinat és molt suau.
Característiques destacades:
 • Plegat compacte amb cabàs inclòs
 • Plegat amb una sola mà
 • cabàs ampli
 • Capota amb ventilació integrada i protecció UPF 50 +
 • Matalàs suau i transpirable
Dimensions i pes:
 • Cabàs exterior: 86 x 42 x 65 cm
 • Cabàs interior: 74 x 32 x 20 cm
 • Mesures de el matalàs de l'cabàs: 74 x 31 x 3 cm
 • Pes: 3,6 kg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
MOSQUITERA Joolz AER
309905

29.95 €
Reposa cames Joolz AER
309901

29.95 €

Deixa'ns el teu missatge