Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS Joolz HUB Marvellous GREEN
CABÀS Joolz HUB Marvellous GREEN

CABÀS Joolz HUB Marvellous GREEN

Ref. 900121
Preu:  191,20 239,00 €

Color principal / model: Marvellous green
Marvellous green

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CABÀS Joolz HUB Marvellous GREEN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cabàs Joolz Hub Marvellous green

Hub és el nou cotxet de Joolz dissenyat especialment per a la vida urbana.

La seva grandària és compacte, amb un sistema de plegat i bloqueig que, gràcies a la seva corretja, permet que puguis transportar i endur-te'l a qualsevol lloc.

Porta-ho per carrerons estrets o espais plens de gent, amb una sola mà. Les seves rodes posteriors són grans perquè garanteixin una passejada segur i lleuger per qualsevol superfície.

La cadira de passeig Joolz Hub compta amb un seient ergonòmic amb sis posicions, perquè s'adapti a les necessitats del teu nadó i pugui dormir, estar assegut o descansar còmodament recolzat. A més té una capota XL amb protecció UPF 50 + perquè el teu fill estigui ben protegit del sol.

El seu sistema de plegat compacte permet que la cadira de passeig Joolz Hub pugui guardar-se fàcilment, sense ocupar espai.

Característiques:
 • mida compacte
 • Plegat compacte amb bloqueig i corretja de transport
 • Seient ergonòmic amb 6 posicions
 • Capota XL amb UPF 50 +
 • Rodes grans amb suspensió
 • Conducció lleugera amb una sola mà
Què inclou:
 • cabàs
dimensions:
 • Dimensions cadira de passeig: 85 x 53 x 96,5-106 cm
 • Dimensions exteriors del cabàs: 81 x 36 x 22 cm
 • Dimensions interiors del cabàs: 76 x 32 x 17 cm
 • Dimensions exteriors del sac niu: 81 x 52 x 14 cm
 • Dimensions interiors del sac niu: 71 x 27,5 x 12 cm
 • Dimensions plegat: 66 x 53 x 34 cm
pes:
 • Pes cadira de passeig: 11,5 kg
 • Pes cabàs: 4,1 kg
 • Pes sac niu: 1kg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
CABÀS Bugaboo Bee5 (Style set)
Capazo-Bee5
220.00 €
165.00 €
CABÀS Joolz HUB Marvellous GREEN
239.00 €
191.20 €

Deixa'ns el teu missatge