Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cabassos    CABÀS STOKKE XPLORY V6
CABÀS STOKKE XPLORY V6

CABÀS STOKKE XPLORY V6

Ref. 502302
Preu: 150,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 4,50 € per a futures compres.


Color principal / model: Black Melange
Black Melange
Negre
Lotus pink


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CABÀS STOKKE XPLORY V6 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cabàs Stokke Xplory V6

El cabàs de Stokke Xplory V6 està dissenyat per garantir la màxima seguretat del teu nadó durant el passeig.

El seu disseny intel·ligent i la tecnologia de les rodes giratòries garanteixen que Stokke Xplory V6 sigui fàcil de maniobrar en espais reduïts i que conduir-sigui un plaer.

Apte des del naixement, Stokke Xplory V6 compta amb un seient tou encoixinat i capota de major grandària, i fins i tot una solució per al germà gran, gràcies a l'patinet Stokke Xplory Sibling Board.

Característiques:
  • Cabàs per Stokke Xplory V6
  • Matalàs per al Cabàs Stokke Xplory V6
  • Cobertor per Cabàs Stokke Xplory V6
  • Capota per Cotxet Stokke V6
  • Visera per Capota de Cotxet Stokke V6
* No inclou nansa de transport

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
CABÀS EXPANSIÓ GEO2 SUPERIOR GREY d'Joolz
Set Expansión Geo2

299.00 €
CABÀS Bugaboo Bee5 (Style set)
Capazo-Bee5

220.00 €
PROTECTOR MEDIA BRESSOL HOME de Stokke
Protector media cuna Stokke

59.00 €
SAC DE CADIRA STOKKE
1773/ Stokke

109.00 €

Deixa'ns el teu missatge