Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de passeig +0 mesos    CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 MINERAL D'EXPOSICIÓ
CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 MINERAL D'EXPOSICIÓ

CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 MINERAL D'EXPOSICIÓ

Ref. 500200AL02+500230AQ01
Preu: 719,00

Color principal / model: Alumini - Light grey
Alumini - Light grey

Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de passeig Bugaboo Bee5 Mineral collection

La nova col·lecció de Bugaboo està inspirada en la naturalesa, per aquest motiu, la seva paleta de colors és simple, relaxant i minimalista, tant en el teixit exterior com a l'interior.

El seu disseny contemporani es centra en tons tranquil·litzants, amb teixits melange en gris clar a l'exterior, i tènues teixits de lli al folre interior.
El folre de el matalàs d'cabàs és de cotó suau i transpirable, pensat per a les cures del teu nadó.

A més, per afegir un toc de luxe, la col·lecció Mineral de Bugaboo inclou un detall en punta de cadeneta, tant en la capota com en el cabàs.

La cistella de compres va a conjunt amb la mateixa paleta de colors subtil i les nanses de transport són de pell sintètica, en tons naturals complementaris.

Què inclou:
 • xassís
 • Style set: fundes, manillar i llantes
 • capota extensible
 • Cistella de compres
 • Coberta de pluja
mesures:
 • Obert: 91 x 53 x 104 cm (llarg x ample x alt)
 • Plegat: 90 x 46.5 x 32 cm (llarg x ample x alt)
* Aquest producte no inclou el cabàs de la col·lecció Mineral. Es ven per separat, veure en productes relacionats.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
SUPORT PER A SMARTPHONE
80500SH01-bugaboo

34.95 €
Portavasos Bugaboo
Bugaboo

24.95 €
PATINET CONFORT ACOBLAT 2017 de Bugaboo
85600WB01 Bugaboo

105.00 €

material

capota:
 • Exterior: 100% polièster
 • Folre: 100% polièster
Funda de cadira:
 • Exterior: 100% polièster
matalàs:
 • Funda: 100% cotó
 • Farcit: 100% escuma de poliuretanoelemento de ventilació i funda: 100% polièster
Cistella de compres:
 • Exterior: 100% polièster
 • Base: 100% poliamida
Coberta per la pluja: 100% EVA o 100% PVS (a l'espera de el model, comprovar l'etiqueta de el teixit per a més informació)

cures
 • Totes les fundes es poden rentar a màquina a 30 ° C
 • Les fundes de manillar de pell sintètica i les llantes es poden netejar amb un drap humit consulta sempre l'etiqueta de rentat per conèixer les instruccions exactes
 • La cistella de compres i la bossa d'equipatge lateral no es poden rentar, però poden netejar amb un drap humit. neteja la coberta per la pluja només amb un drap humit.

Deixa'ns el teu missatge