Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de passeig +0 mesos    CADIRA DE PASSEIG COSMOPOLITAN LUXURY de Mountain Buggy
CADIRA DE PASSEIG COSMOPOLITAN LUXURY de Mountain Buggy
Veure video

CADIRA DE PASSEIG COSMOPOLITAN LUXURY de Mountain Buggy

Ref. COSMOLUX_V2_7
Preu: 999,00 €

Color principal / model: geo
geo


Esgotat
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de passeig Cosmopolitan Luxury - Luxury Collection de Mountain Buggy

La cadira de passeig Cosmopolitan Luxury de Mountain Buggy està fabricada en una suau tela de color gris marengo i un disseny geomètric, que proporciona tot el que els pares voldrien per als seus fills.
Tot això, sense perdre l'essència i funcionalitat dels cotxets Mountain Buggy: maniobrabilitat, simplicitat, adaptabilitat i durabilitat.

Ofereix flexibilitat i llibertat per als pares, ja que pots utilitzar-lo amb el luxós cabàs, fabricat amb viscosa 100% (obtinguda de fibra de bambú) per al teu nadó, o amb el seient de tela de sastre, que ofereix la possibilitat de dur a el teu fill mirant cap a tu o cap endavant.

El cabàs de la cadira de passeig Cosmopolitan luxury està format d'un interior natural i suau, perquè el teu bebè descansi profundament al cotxet o desacoblat del xassís, un matalàs ventilat que manté un flux d'aire òptim, i una base que proporciona un excel·lent suport postural. A més, ofereix el màxim confort, suavitat i transpirabilitat per al teu nadó.

El seient està confeccionat perquè es pugui instal·lar de cara als pares o mirant cap endavant perquè el teu bebè et miri a tu o miri cap al món.

A més de la cadira de passeig Cosmopolitan luxury, inclou 2 jocs tèxtils (seient i cabàs), una bossa a joc (amb canviador i enganxalls per al carro), abrigall i barra davantera.

Característiques:
 • Sistema per pujar vorades: amb un disseny intel·ligent per a la perfecta distribució del pes que permet aixecar fàcilment la roda davantera per pujar esglaons.
 • Bossa amb disseny geomètric: inclou la bossa amb el canviador i els clips per subjectar-la a la cadira de passeig.
 • Artesania: bella confecció i detalls artesanals amb fibres de pell al manillar, a la barra davantera i en l'etiquetatge.
 • Sofisticació: elegant xassís negre anoditzat.
 • Seient modular reclinable: es reclina tant en la manera mirant cap als pares com mirant cap endavant.
 • Major seguretat: arnès de seguretat de 5 punts, més fàcil d'utilitzar per als pares amb tan sols prémer el botó per a llevar-i col·locant els ancoratges un a un per posar-ho.
 • Arnés ajustable: per a la teva màxima comodida, l'arnés s'ajusta segons va creixent el nen.
 • Matalàs reversible: disseny geomètric d'una banda i gris marengo llis per l'altre per personalitzar encara més la teva cadira de passeig.
 • Capota extensible: protegeix el teu nadó del sol amb la malla extensible que manté la calor en els dies freds.
 • Ultra adaptable: compatible amb una àmplia gamma d'accessoris, incloent la cadira de cotxe Grup 0 + protect i el patinet freerider.
 • Nou accessori: mantes d'una barreja de cotó suau, disponible en el disseny geomètric.
 • Bossa de viatge: al cotxe oa l'avió, protegeix el teu cotxet de luxe (rodes incloses) amb aquesta bossa de viatge universal que farà de la teva viatge un plaer.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


especificacions tècniques

Guia d'edat aproximada: nadó - 4 anys * (referència d'edat només com a guia)

Pes del producte: 13 kg

Càrrega màxima: 20kg

Amplada: 63cm

Plegat vertical: alt 95cm / ample 35cm

Normes de seguretat: A 1888: 2012 (Europe)

Deixa'ns el teu missatge