Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de passeig +0 mesos    CADIRA DE PASSEIG URBAN JUNGLE de Mountain Buggy
CADIRA DE PASSEIG URBAN JUNGLE de Mountain Buggy
Veure video

CADIRA DE PASSEIG URBAN JUNGLE de Mountain Buggy

Ref. UJPR_V3_75
Preu: 699,00

Color principal / model: herringbone

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de passeig Urban Jungle - Luxury Collection de Mountain Buggy

La cadira de passeig Urban Jungle de Mountain Buggy és la cadira tot-terreny més genuïna, versàtil i perfecta per a les aventures a la ciutat i fora de la carretera. La seva grandària és còmode i ideal per als pares que desitgen flexibilitat.

Amb l'estampat Herringbone Luxury, el cotxet Urban Jungle manté l'autenticitat de Mountain Buggy i s'adapta als pares moderns amb el seu disseny atemporal. Herringbone proporciona a l'Urban Jungle, els detalls en cuir, el xassís negre i els duradors teixits. Les seves rodes antipunxades aeromaxx i el seu matalàs reversible, brinden als passatgers més petits un viatge més còmode i acollidor, alhora que als pares.

Inclou una bossa i un canviador a joc, oferint així als pares, un paquet Luxury complet, que compta amb 3 anys de garantia (ha de ser registrat en els 30 dies següents a la data de compra).

El Luxury carrycot més * amb estampat Herringbone és el complement perfecte per a aquests pares que busquen una solució per a nadons feta a mida i amb l'aparença i funcionalitat del seu cotxet de luxe.

* es ven per separat

Característiques:
 • Sistema per pujar vorades: amb un disseny intel·ligent per a la perfecta distribució del pes que et permet aixecar fàcilment la roda davantera per pujar esglaons.
 • Menor longitud: ara 102.5cm / 40.5 ", abans 113cm / 44.5".
 • Refinat: barra d'alumini d'alta qualitat amb un acabat polit i brillant que t'ofereix força i resistència. El tancament de seguretat del xassís es troba dins d'aquesta peça.
 • Seient totalment reclinable: total adaptabilitat que va des totalment horinzontal a dret, oferint-te versatilitat per a les necessitats específiques del nen.
 • Respatller més llarg: més amplitud per al teu nen.
 • Manillar multi-ajustable: ajusta fàcilment l'altura del manillar per a més comoditat.
 • Còmode manillar: durador, suau i ergonòmicament dissenyat per a una total comoditat a l'hora d'empènyer la cadira.
 • Reposapeus extensible: estén el reposapeus perquè el nen estigui còmode, tan sols has de treure la barra extensieble situada sota el seient.
 • Bloqueig de la roda davantera millorat: és molt més senzill canviar de bloqueig a desbloqueig de la roda frontal, amb tan sols un gest.
 • Major seguretat: tancament de seguretat de 5 punts, fàcils d'utilitzar. Es deixen anar amb tan sols prémer un botó i després s'enganxen de nou un a un.
 • Corretja ajustable: ajusta la corretja de la cadira al creixement del nen per donar-li més comoditat.
 • Matalàs reversible: un color a una banda i color negre a l'altra banda, perquè personalitzis la teva cadira de passeig.
 • Suspensió millorada: ara situada més alta en el xassís, per a una millorada sensació.
 • Protecció extensible: capota extra llarga amb una malla extensible amb protecció UPF 50 + testada.
 • Finestreta magnètica: sense sorolls, sense molèsties, amb un ajust magnètic.
 • Portabotellas: compartiment d'emmagatzematge per a les ampolles.
 • Ultra adaptable: compatible amb una llarga gamma d'accessoris incloent la cadira Grup 0 protect, el freerider, el nou cabàs carrycot plus i la safata de menjar.
 • Safata de menjar: una safata de menjar fàcil de posar per a la comoditat del teu nadó.
 • Cabàs carrycot més: una base, dues teles, 3 posicions diferents el cabàs carrycot plus es transforma d'cabàs a hamaca.
 • Bossa de viatge: al cotxe o l'avió, protegeix la teva cadira amb aquesta bossa de viatge (inclou rodes) que farà del viatjar un plaer.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


especificacions tècniques

 • Guia d'edat aproximada: 0 - 5 anys
 • Càrrega màxima: 25 kg / 55 lbs
 • Pes del producte: 11.2 kg / 24.7 lbs
 • Alçada del manillar: 86 - 117.5 cm / 33.8 "- 46.2"
 • Plegat vertical: (Alt x Llarg x Ample): 90 x 63 x 33 cm / 35.4 "x 24.8" x 12.9 "
 • Amplada: 63cm / 24.8 "
 • Normes de seguretat: EN1888: 2012 (Unió Europea)

Deixa'ns el teu missatge