Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires de passeig +0 mesos    CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 CLASSIC
CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 CLASSIC

CADIRA DE PASSEIG Bugaboo BEE5 CLASSIC

Ref. 500320AE01
Preu: 719,00

Color principal / model: gris Melange

Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de passeig Bugaboo Bee5 Classic

La nova col·lecció Bugaboo Bee5 Classic presenta uns colors ideals per a qualsevol època de l'any, un disseny molt sofisticat i una elaboració amb teixits suaus.

És ideal per a aquests pares que busquen un estil més elegant i sobri, però amb neutralitat de gènere. La col·lecció Bugaboo Bee5 Classic està disponible en els colors blau marí fosc, taupe i gris melange, i es caracteritza perquè la fabricació dels seus teixits està feta a base de materials reciclats.

Compta amb un folre interior encoixinat de microvellón en color blanc natural, el manillar i la nansa de transport estan fets de pell sintètica negra i les llantes de color negre per al Bugaboo Bee5. A més, es pot escollir entre el xassís en alumini o en color negre, segons el color de teixits escollit.

Què inclou:
  • Teixit exterior reciclat en color blau marí fosc, taupe i gris melange
  • Folre interior de jersei encoixinat en color blanc natural a la capota i el cabàs
  • Manillar i nansa de transport en pell sintètica de color negre
  • Llandes negres brillants per al Bugaboo Bee5
  • Xassís d'alumini o color negre, segons el color dels teixits
Accessoris que li pots afegir:
  • Sac de cadira Bugaboo Col·lecció Classic (en els colors a joc)
  • Pack de fundes per cabàs de l'Bugaboo Bee5 *
mesures:
  • Obert: 91 x 53 x 104 cm (llarg x ample x alt)
  • Plegat: 90 x 46.5 x 32 cm (llarg x ample x alt)

* Per obtenir el cabàs complet, es necessita el pack de fundes addicional de l'cabàs + la base de l'cabàs

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge