Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires passeig lleugeres +0 mesos    CADIRA DE PASSEIG BUMPRIDER CONNECT
CADIRA DE PASSEIG BUMPRIDER CONNECT

CADIRA DE PASSEIG BUMPRIDER CONNECT

Ref. 51284-999
Preu: 399,90

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 12,00 € per a futures compres.


Color principal / model: xassís blanc
xassís blanc
xassís negre
Color Addicional: gris Melange
gris Melange
Negre
caqui

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE PASSEIG BUMPRIDER CONNECT afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de passeig Bumprider Connect

La cadira de passeig Bumprider Connect és un cotxet compacte, que es caracteritza per passar de la configuració individual a la doble, en un sol clic, gràcies al seu sistema innovador patentat d'imants, que permet connectar fàcilment els cotxets entre si.

Bumprider Connect destaca per la seva plegat compacte, en qüestió de segons i amb una sola mà, i que inclou una corretja de transport perquè puguis colgártelo i endur-te'l fàcilment on vulguis.

Compta amb un ampli seient, apte fins als 25kg, ia més permet el seu ús des del naixement, ja que pots afegir el cabàs o la cadira de cotxe de grup 0+, gaudint dels avantatges d'una cadira súper lleugera.
Inclou reposapeus, una barra davantera i està dissenyat perquè puguis reclinar el respatller del tot. La cadira de passeig Bumprider Connect és única i està pensada en les necessitats del dia a dia de les famílies.

Bumprider Connect és l'única cadira de passeig que pot passar de la configuració individual a la doble, triple o les que vulguis, en qüestió de segons, amb el seu sistema d'imants que permet un fàcil acoblament a un altre cotxet Bumprider Connect. A més l'ha fet ser guanyadora de la medalla d'Or a l'Millor Cotxet 2018 per Kind + Jugend.

Pots triar entre portar una o dues cadires, no importa ni l'ample de les portes, ni el volum de maleter del teu cotxe, ni has de deixar-lo a casa quan vagis a viatjar en avió, ja que ve equipat amb un botó Mode Avió, per fer-se tan compacta que podràs portar-com a equipatge de mà.

Característiques:
 • plegat compacte
 • Homologat com a equipatge de mà per a l'avió
 • Apte fins als 25kg
 • Reposapeus amb diferents posicions
 • Reclinació completa de l'respatller
 • Barra davantera giratòria
 • Bloqueig de les rodes davanteres
 • teixits desenfundables
 • Inclou adaptadors per al patinet Bumprider
 • Inclou bossa de transport
 • Cistella de compres fins als 3kg
Pes: 7,8kg

cures:
 • Tèxtils rentables a la rentadora
 • Capota sense protecció UPF 50 +

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


SISTEMA PATENTAT D'IMANTS

Sistema d'imants

CARACTERÍSTIQUES DESTACADES

Característiques
Característiques

Deixa'ns el teu missatge