Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires passeig lleugeres +6mesos    CADIRA DE PASSEIG MINU DE UPPABABY
CADIRA DE PASSEIG MINU DE UPPABABY

CADIRA DE PASSEIG MINU DE UPPABABY

Ref. UMMI1.19.DV
Preu: 444,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 13,32 € per a futures compres.


Color principal / model: Devin
Devin
Jake
Jordan
Ryan

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE PASSEIG MINU DE UPPABABY afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cadira de passeig MINU de Uppababy

És un cotxet lleuger i portàtil, que està dissenyat per a oferir-te les màximes comoditats per al dia a dia amb el teu bebè, i perquè puguis gaudir de les sortides d'excursions. És ideal per a qualsevol tipus de pla.

Té un avançat sistema de plegat en un sol moviment i amb una sola mà, perquè està pensat per aportar-te facilitats. Fins i tot pots plegar mentre subjectes al teu nadó en braços i es manté dret quan està plegat.

Característiques:
 • Apte des dels 6 mesos fins als 15kg (Homologació internacional fins als 22kg)
 • Cistella de compra de grans dimensions i fàcil accés perquè puguis emmagatzemar tots els objectes d'ús diari. Límit de pes de 7/8 kg.
 • Capota extraïble i extensible amb protecció solar UPF +50
 • Cadira espaiosa i còmoda suporta fins 15kg
 • Finestra transparent amb ventilació
 • Sistema de suspensió i amortidors en les 4 rodes, per a passejos més còmodes
 • Seient reclinable multiposició que s'adapta a les necessitats de l'infant. A excepció de la reclinació total, que podria afectar l'estabilitat de l'assentament
 • Sistema de frenat amb un sol clic
 • Manillar 100% de pell, cosit a mà amb un dibuix perforat que millora la subjecció a l'hora d'empènyer el cotxet
 • Pot dur com a equipatge de mà a l'avió *
La cadira de passeig MINU pesa 6,7kg i, gràcies a la nansa de transport ia la corretja, pots portar-lo i transportar-lo còmodament a qualsevol lloc. A més, també es pot guardar a la seva bossa d'emmagatzematge.

Amb els adaptadors adequats, el cochecxito MINU és compatible amb cadires de cotxe de les marques Maxi-Cosi, Nuna, Cybex i BeSafe.

* Es recomana consultar les mesures de l'equipatge de mà de la companyia de vol.

inclou:
 • Plàstic de pluja
 • Bossa de transport
Especificacions tècniques:

dimensions
Desplegat: 52cm A x 71,1cm L x 58,4cm A l'
Plegat: 52cm A x 29,2cm L x 104,1cm A l'

Pes real: 6,7kg (inclou capota, rodes i cistella)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge