Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires passeig lleugeres +6mesos    CADIRA DE PASSEIG MINU DENNY DE UPPABABY
CADIRA DE PASSEIG MINU DENNY DE UPPABABY

CADIRA DE PASSEIG MINU DENNY DE UPPABABY

Ref. UM1.18.DE
Preu: 444,00 €

Color principal / model: Denny
Denny


Producte descatalogat
Aquest producte no té habilitada la venda online

Cadira de passeig MINU Denny d'Uppababy

¡Uppababy presenta el nou cotxet MINU!

És un cotxet lleuger i portàtil, que està dissenyat per a oferir-te les màximes comoditats per al dia a dia amb el teu bebè, i perquè puguis gaudir de les sortides d'excursions. És ideal per a qualsevol tipus de pla.

Té un avançat sistema de plegat en un sol moviment i amb una sola mà, perquè està pensat per aportar-te facilitats. Fins i tot pots plegar mentre subjectes al teu nadó en braços i es manté dret quan està plegat.

Característiques:
 • Apte des dels 6 mesos fins als 15kg (Homologació internacional fins als 23kg)
 • Cistella de compra de grans dimensions i fàcil accés perquè puguis emmagatzemar tots els objectes d'ús diari. Límit de pes de 9kg.
 • Capota extraïble i extensible amb protecció solar FPU +50
 • Cadira espaiosa i còmoda suporta fins 15kg
 • Finestra transparent amb ventilació
 • Sistema de suspensió i amortidors en les 4 rodes, per a passejos més còmodes
 • Seient reclinable multiposició que s'adapta a les necessitats del nadó. A excepció de la reclinació total, que podria afectar l'estabilitat del seient
 • Sistema de frenat amb un sol clic
 • Manillar 100% de pell, cosit a mà amb un dibuix perforat que millora la subjecció a l'hora d'empènyer el cotxet
 • Pot dur com a equipatge de mà a l'avió *
La cadira de passeig MINU pesa 6,7kg i, gràcies a la nansa de transport ia la corretja, pots portar-lo i transportar-lo còmodament a qualsevol lloc. A més, també es pot guardar a la seva bossa d'emmagatzematge.

Amb els adaptadors adequats, el cochecxito MINU és compatible amb cadires de cotxe de les marques Maxi-Cosi, Nuna, Cybex i BeSafe.

* Es recomana consultar les mesures de l'equipatge de mà de la companyia de vol.

inclou:
 • Plàstic de pluja
 • Bossa de transport
Especificacions tècniques:

dimensions
Desplegat: 52cm A x 71,1cm L x 58,4cm A
Plegat: 52cm A x 29,2cm L x 104,1cm A

Pes real: 6,7kg (inclou capota, rodes i cistella)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
SAFATA SNACK-TRAY de Uppababy
U02.12.00/UPPABABY2015

55.00 €

Deixa'ns el teu missatge