Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cadires passeig lleugeres +6mesos    CADIRA DE PASSEIG YOYO2 + 6M AIR FRANCE d'BABYZEN
CADIRA DE PASSEIG YOYO2 + 6M AIR FRANCE d'BABYZEN
Veure video

CADIRA DE PASSEIG YOYO2 + 6M AIR FRANCE d'BABYZEN

Preu: 449,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 13,47 € per a futures compres.


XASSÍS YOYO2 BABYZEN: Blanc
Ref:
Blanc
Negre
FUNDA YOYO2 + 6 M AIR FRANCE BABYZEN: Navy Air France
Ref:
Navy Air France

Quantitat:
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CADIRA DE PASSEIG YOYO2 + 6M AIR FRANCE d'BABYZEN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Cotxet ultralleuger i súper plegable YOYO² de BABYZEN

COL·LECCIÓ AIR FRANCE EN COLOR BLAU MARÍ

La col·lecció de BABYZEN YOYO² està inspirada en la coneguda línia aèria francesa AirFrance per oferir un elegant model color navy.

YOYO² DUO és el nou model de cotxet lleuger de BABYZEN YOYO² que inclou la cadira i el cabàs augmentant la mida de les seves configuracions mantenint les seves petites mesures plegat que baten rècords ja que només mesura 52x44x18 cm.

Gràcies a ocupar tan poc cap en gairebé qualsevol lloc: sota d'un seient de tren, darrere de l'seient davanter de l'cotxe, en els maleters dels cotxes més petits i fins i tot en el compartiment superior d'un avió ...

La nova cadira de passeig Yoyo2 es pot configurar amb el pack de recent nascut mirant als pares i, gràcies a un nou botó ergonòmic (sense necessitat d'eines), el seient reversible es pot configurar amb el pack de + 6M, perquè el nadó pugui mirar cap al món.

CARACTERÍSTIQUES DEL YOYO2 DE BABYZEN:

 • Nova suspensió en les 4 rodes, amb tecnologia feta de elastòmer Hytrel, que aporta una resiliència i absorció de xoc
 • Nou disseny de sivella universal més fàcil d'usar i amb un tacte més agradable
 • Corretges d'arnès més suaus i flexibles per a un millor confort
 • Tèxtils d'alta qualitat i capota protecció 50
 • Una de les més lleugeres de mercat amb poc més de 5kg
 • Plegat ultra compacte. Equipatge de mà d'avió
 • Les rodes davanteres es fixen soles si roden per terrenys irregulars (sistema soft drive patentat per BABYZEN)
 • Nou manillar premium de pell sintètica: més resistent, higiènic i amb més seguretat gràcies a la seva corretja per la nina
 • Disseny millorat dels coixins interiors de les rodes, el reposabraços i la cistella inferior
 • YOYO² destaca per augmentar la mida de la seva configuració per nadó
 • Posseeix una gran capota i cistella per a la compra
 • Ofereix un borsa posterior segura amb cremallera
 • Té uns teixits suaus, dolços, encoixinats i tous que eviten frecs de el nadó
 • Posseeix una nova, llarga i resistent cinta de transport
 • YOYO² és duradora, ja que es pot usar des del naixement fins als 22kg, gràcies al seu nou xassís reforçat
 • YOYO² facilita l'adaptació de l'portabebès de grup 0+ a el xassís sense necessitat de treure la cadira
 • Es pot portar penjada (inclou corretja de transport)

PLEGAT increïblement PLA

YOYO² és la cadira més compacta mai imaginada. El seu volum plegat és la meitat que la de qualsevol cadira amb plegat tipus paraigües.
Guardar-la i portar-la no serà un problema mai més, canviarà la vida dels pares que viatgen sovint amb els seus nadons.
Cal perfectament en el compartiment superior de l'equipatge de mà dels avions i és l'única cadira de el món que compleix els estàndards d'equipatge de cabina de IATA (màx. 56 x 45 x 25 cm).

Plegat i desplegat A L'INSTANT AMB UNA SOLA MÀ

Plegar o obrir la YOYO² és extraordinàriament fàcil i espectacular. Trenca tots els rècords, s'obre en menys d'un segon.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
YOYO BAG d'BABYZEN

79.00 €
RODES YOYO de BABYZEN
8044

40.00 €

Característiques tècniques:
 • Dimensions (L x A x A l'): Plegada 52 x 44 x 18 cm
 • Desplegada 86 x 44 x 106 cm
 • Pes (total): 5.8 kg
 • Pes màxim: 22 kg
 • Inclou sac de transport

SUSPENSIÓ HYTREL AMB ELASTÒMER


El cotxet de beu Babyzen YOYO² és molt còmode gràcies a les seves suspensions en les quatre rodes d'elastòmer Hytrel, que li proporcionen una absorció i un amortiment úniques.

Aquest sistema de suspensió de la cadira de passeig YOYO² és una tecnologia única que a més fa que les rodes davanteres vagin rectes a la mínima que es empeny la cadira.

Deixa'ns el teu missatge