Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Capotes    CAPOTA Bugaboo Fox / Cam3 (Style set)
CAPOTA Bugaboo Fox / Cam3 (Style set)

CAPOTA Bugaboo Fox / Cam3 (Style set)

Ref. 230411ST01
Preu: 79,95

Color principal / model: blau acer
blau acer

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Capota per Bugaboo Fox / Cameleon 3

Aquesta capota de Bugaboo et permet personalitzar al teu gust el teu cotxet Fox o Cameleon 3.

Les capotes són un elemeto de protecció del cotxet, ja que aporten ombra al bebè, i que alhora et permeten tenir un cotxet únic, gràcies a les combinacions dels seus colors.

Contingut de la caixa: capota extensible Bugaboo Fox
  • Teixit de la capota extensible per Bugaboo Fox / Cameleon3
La capota extensible multifuncional del Bugaboo Fox / Cameleon ofereix protecció contra el sol, el vent i la pluja. El teixit és altament durador, repel·leix l'aigua i ofereix protecció solar UPF 50 +.

Característiques i especificacions de la capota per Bugaboo Fox / Cameleon3:
  • La capota s'estén per complet per protegir del sol, la pluja i el vent.
  • El teixit ofereix un índex de protecció solar UPF 50 +.
  • Pots eligir entre una àmplia varietat de colors
  • El teixit de lona de la capota és duradora i es pot rentar a màquina.
  • Els teixits de la Col·lecció Core i Signature estan fets amb fibres 100% reciclades i la nostra Col·lecció Premium de teixits (en color melange) està feta amb un 50% de fibres reciclades.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
XASSÍS Bugaboo Fox (Style set)
Chasis-Fox

789.20 €
STYLE SET Bugaboo Fox
Style set-Fox

279.85 €
CAPOTA VENTILADA BEE de Bugaboo
Bugaboo Bee ventilada

84.95 €
RODA POSTERIOR 12 Bugaboo Cameleon3
230531-bugaboo-cameleon

47.95 €
SUPORT PER A SMARTPHONE
80500SH01-bugaboo

34.95 €

Cures de la capota de Bugaboo Fox / Cameleon 3:

La capota de Bugaboo és removible i es pot rentar a màquina.

Deixa'ns el teu missatge