Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Capotes    CAPOTA Bugaboo FOX2 / CAMELEON 3 PLUS
CAPOTA Bugaboo FOX2 / CAMELEON 3 PLUS

CAPOTA Bugaboo FOX2 / CAMELEON 3 PLUS

Ref. 230411RD01
Preu: 89,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,70 € per a futures compres.


Color principal / model: vermell
vermell
Negre
gris Melange
Rosa pastís
blanc natural
vapor blue

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CAPOTA Bugaboo FOX2 / CAMELEON 3 PLUS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Capota per Bugaboo Fox2 / Cameleon 3 plus

Aquesta capota de Bugaboo et permet personalitzar al teu gust el teu cotxet Fox2 o Cameleon3 més.

Les capotes són un elemeto de protecció de l'cotxet, ja que aporten ombra a el nadó, i que alhora et permeten tenir un cotxet únic, gràcies a les combinacions dels seus colors.

Contingut de la caixa: capota extensible Bugaboo Fox2
  • Teixit de la capota extensible per Bugaboo Fox2 / Cameleon3
La capota extensible multifuncional de l'Bugaboo Fox2 / Cameleon3 ofereix protecció contra el sol, el vent i la pluja. El teixit és altament durador, repel·leix l'aigua i ofereix protecció solar UPF 50 +.

Característiques i especificacions de la capota per Bugaboo Fox2 / Cameleon3:
  • La capota s'estén per complet per protegir del sol, la pluja i el vent
  • És extensible amb finestra i panell de ventilació
  • El teixit ofereix un índex de protecció solar UPF 50 +
  • Pots eligir entre una àmplia varietat de colors
  • El teixit de lona de la capota és duradora i es pot rentar a màquina
* Aquest producte només es pot combinar amb la resta de productes de la configuració de l'Bugaboo Fox2 (veure en productes relacionats)

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge