Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Capotes    CAPOTA VENTILADA SIGNATURE DONKEY de Bugaboo
CAPOTA VENTILADA SIGNATURE DONKEY de Bugaboo

CAPOTA VENTILADA SIGNATURE DONKEY de Bugaboo

Ref. 180322XX01
Preu: 104,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 3,15 € per a futures compres.


Color principal / model: Birds
Birds
Waves

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CAPOTA VENTILADA SIGNATURE DONKEY de Bugaboo afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Capota multifuncional SIGNATURE per Donkey, el cotxet icònic

La capota ventilada Signature per Donkey d'Bugaboo està dotada amb un modern teixit estampat (excl.la malla integrada) que ofereix una protecció meteorològica i anti-insectes.
  • Té una protecció solar de UPF 50+
  • És repel·lent a l'aigua i les taques.
  • La seva fina malla li permeti la circulació d'aire fresc.
  • Ofereix una cobertura dels peus al cap.
  • Compta amb una cremallera per accedir fàcilment al nen o per obtenir ventilació extra.
  • Gràcies a la seva innovadora estructura, pots col·locar la capota per donar la millor protecció al sol a cada moment.
  • A més compta amb un tendal integrat que proporciona ombra extra en cas necessari.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
CAPOTA VENTILADA BEE de Bugaboo
Bugaboo Bee ventilada

84.95 €
XASSÍS NEGRE COTXET Bugaboo Cameleon3
230320-bugaboo-camaleon

419.95 €

  • Encaixa amb el cabàs i la cadira del bugaboo Donkey.
  • Aquest producte no inclou les varetes de la capota ni les brides.
  • Cada cotxet Bugaboo té la seva pròpia capota ventilada

Deixa'ns el teu missatge