Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Colxonetes    MATALÀS INTEGRAL VENTILADA de Bugaboo
MATALÀS INTEGRAL VENTILADA de Bugaboo

MATALÀS INTEGRAL VENTILADA de Bugaboo

Ref. 80135VB01
Preu: 69,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,10 € per a futures compres.


Color principal / model: vapor blue
vapor blue
negra
Rosa pastís
gris boira

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a MATALÀS INTEGRAL VENTILADA de Bugaboo afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Matalàs integral ventilada de Bugaboo

Matalàs compatible amb tots els models de Bugaboo que ofereix un confort d'alta qualitat generant una gran circulació d'aire des de la part del darrere per evitar que el petit passi calor.
  • Regulació òptima de la temperatura de l'nadó durant els dies de més calor
  • Alta absorció de la humitat i ràpid assecat: gràcies al seu suau teixit de malla piqué amb propietats Cooldry
  • Funda de cadira reversible: per un doble rendiment
El matalasset integral ventilada de Bugaboo es compon de dues cares:
  • Cara rugosa: deixa veure la malla 3D que hi ha sota, crea un espai / cambra d'aire entre el nadó i el matalàs, perquè circuli l'aire i el nadó aquest fresc i alhora sec. S'utilitzarà en els mesos de menys calor, en aquells mesos en els quals el nostre nadó portarà roba i el contacte no serà directe
  • Cara llisa: teixit especial més agradable a el tacte i més suau que, a part de mantenir a el nadó fresc i ventilat, el mantindrà sec en els casos de sudoració. S'utilitzarà en els mesos de més calor, ja que aquest teixit extra que porta, té propietats com ara absorbir ràpidament tot la suor que pugui desprendre el nadó i, alhora, assecar-lo súper ràpid per mantenir a el nadó sec i fresc en tot moment . Contacte de la pell de l'nadó directe amb el matalàs.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
CAPOTA VENTILADA BEE de Bugaboo
Bugaboo Bee ventilada

84.95 €

mitjanes: 45.5 x 38 x 7 cm

Deixa'ns el teu missatge