Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cotxets 2/3 peces    CADIRA DE PASSEIG Bugaboo FOX3
CADIRA DE PASSEIG Bugaboo FOX3

CADIRA DE PASSEIG Bugaboo FOX3

Preu: 1.199,00

XASSÍS i TEIXITS BASE Bugaboo FOX3: Graphite / Negre Mitjanit
Ref:
CAPOTA Bugaboo FOX3: vermell alba
Ref:

Aquest producte no té habilitada la venda online
Cadira de passeig Bugaboo Fox 3

El carret Bugaboo millorat per a tots els terrenys. El podràs portes a qualsevol lloc i fer qualsevol cosa. Tota ruta serà la més còmoda amb la nova cadira de passeig Bugaboo Fox 3 gràcies a la millor maniobrabilitat en qualsevol terreny ia la suspensió en les seves 4 rodes.

La cadira de passeig Bugaboo Fox 3 compta amb un disseny ergonòmic innovador, garantint la màxima comoditat i suport proactiu per al desenvolupament saludable del teu nadó.

Aconsegueix una experiència de passeig immillorable amb el seu cabàs ventilat que permetrà regular la temperatura corporal i millorar la ventilació, aportant també una protecció superior contra les inclemències de el temps a l'estar tancat.

A més, podràs tenir al teu bebè més a prop teu amb la posició de cadira més elevada (59 cm), podent escollir si vols que el teu nadó miri cap als pares o cap al món amb la característica de cadira reversible de Bugaboo Fox3.Característiques:

 • Suspensió en les quatre rodes.
 • Rodes tot terreny a prova de punxades.
 • Cabàs ventilat.
 • Suaus teixits innovadors.
 • Posició de cadira elevada: 59 cm.
 • Cadira reversible.
 • Pes de l'cistella des 9.9 kg.
 • Manillar ajustable de 88 cm - 108 cm.
 • Rodes davanteres 22 cm.
 • Rodes del darrere 30 cm.
 • Pot usar-se amb cabàs i cadira.
 • Adequat per a nens fins a 22 kg.

compatibilitat:
 • Cadira de cotxe Bugaboo Turtle by Nuna, amb un parell de clics.

 

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Deixa'ns el teu missatge