Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cotxets 2/3 peces    PACK VIATGE Bugaboo CAMELEON 3 PLUS
PACK VIATGE Bugaboo CAMELEON 3 PLUS

PACK VIATGE Bugaboo CAMELEON 3 PLUS

Ref. BCamBLTra
Preu:  949,00 1.012,95 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 28,47 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre
Negre
blanc natural

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a PACK VIATGE Bugaboo CAMELEON 3 PLUS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack de viatge Bugaboo Cameleon 3 Plus

Amb aquest pack de viatge de l'Cameleon³ Plus de Bugaboo, podràs gaudir d'aquesta cadira de passeig per al teu nadó i de l'portabebès Bugaboo Turtle Air by Nuna. A més, inclou l'adaptador per poder col·locar aquesta cadira de el grup 0+ sobre el cotxet. Tot això, a un preu reduït perquè puguis ratllar de la llista de naixement del teu nadó aquests productes essencials d'una sola vegada.

El Bugaboo Cameleon³ Plus és el cotxet original que ha estat part de milers d'aventures familiars durant més de 15 anys. Sempre s'ha caracteritzat per oferir un passeig suau, una enorme versatilitat, facilitat d'ús i capacitat per adaptar-se a totes les situacions.

El disseny de la seva cistella de compres està actualitzat, permetent així als pares un fàcil accés a les seves pertinences quan el cotxet està tant en la manera cabàs com en el de cadira de passeig.

Característiques principals de l'cotxet Bugaboo Cameleon³ Plus:
  • El cabàs és convertible a una cadira per quan el nen ja pot seure
  • Silla és reversible perquè puguis col·locar al teu nen mirant-te a tu o mirant a el món
  • Disposa de grans rodes per obtenir una fàcil maniobrabilitat en terrenys difícils
  • Les petites rodes davanteres giratòries ofereixen una major maniobrabilitat a la ciutat
Què inclou el pack:
  • Bugaboo Cameleon³ Plus
  • Cadira de cotxe Bugaboo Turtle Air by Nuna
  • Adaptador de cadira de cotxe Grup 0 + a cotxet Cameleon³ Plus

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
PARASOL de Bugaboo
Bugaboo-bugaboo

44.95 €
SAC DE CADIRA PREMIUM de Bugaboo
Bugaboo-Bugaboo

129.95 €
Portavasos Bugaboo
Bugaboo

24.95 €

Deixa'ns el teu missatge