Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Cotxets 2/3 peces    PROMOCIÓ UPPABABY VISTA V2 FINN
PROMOCIÓ UPPABABY VISTA V2 FINN

PROMOCIÓ UPPABABY VISTA V2 FINN

Preu: 1.120,00

CADIRA DE PASSEIG UPPABABY VISTA V2: Finn
Ref:
CADIRA DE COTXE iZi GO X1 de BESAFE: Negre
Ref:
BASE IZI Go ISOFIX BeSafe: negre
Ref:

PROMOCIÓ UPPABABY

CADIRA DE PASSEIG UPPABABY VISTA V2 + CADIRA DE COTXE IZI GO X1 + BASE ISOFIX i t'emportes de regal un SAC DE CADIRA UPPABABY COZYGANOOSH + MOTXILLA CANVIADOR BACKPACK UPPABABY

Amb la compra d'el pack en promoció de Uppababy Vista, t'emportes de regal un sac de cadira Uppababy Cozyganoosh i una motxilla canviador Backpack de Uppababy.
Promoció vàlida fins a esgotar existències.


* Aquesta promoció subjecta a disponibilitat.


Aquest producte no té habilitada la venda online
ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.Especificacions tècniques Cadira de passeig Uppababy Vista V2

plegada
44 cm x 65,3 cm x 84,5 cm

Desplegada (des de les rodes davanteres fins al manillar en la posició més baixa)
91,4 cm x 65,3 cm x 100,3 cm

Desplegada (des de les rodes davanteres fins a les rodes del darrere)
83,3 cm x 65,3 cm x 100,3 cm

pes:
 • Xassís + hamaca: 12,4 kg
 • Xassís: 9,1 kg
 • Hamaca: 3,3 kg

Característiques iZi Go X1:

 • Pes: 3,9 kg.
 • Material d'absorció d'impactes: poliestirè expandit (EPS)
 • Homologació: norma de seguretat europea ECE R44 / 04
 • Període d'ús: pes de 0 fins a a 13 kg. / Edat de 0 fins a 12 mesos
 • Instal·lació mitjançant cinturó de seguretat
 • Acoblable a més de 25 carrets. Veure en www.besafe.eu els models homologats EN1888
 • Inclou reductor de cap i reductor de maluc, per a nadons nounats

Característiques base:

 • Per a un pes de 0 a 13 quilos.
 • Edat: al voltant d'un any.
 • Aprovació: ECE R44 04
 • Instal·lació a contramarxa amb sistema ISOFIX

Deixa'ns el teu missatge