Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Packs de fundes    Fundes + 0M YOYO2 BABYZEN
Fundes + 0M YOYO2 BABYZEN

Fundes + 0M YOYO2 BABYZEN

Ref. 8052 - BZ10110-13
Preu: 180,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,40 € per a futures compres.


Color principal / model: Aqua

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a Fundes + 0M YOYO2 BABYZEN afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack nadó + 0M per YOYO² BABYZEN

Amb noves millores pensades per afavorir les passejades amb el teu nadó, el nou kit nadó per BABYZEN YOYO² té:
  • Nou revestiment: suau i còmode billó blanc xerpa
  • Suport cap: tela suau i transpirable de l'coixí reductor, a conjunt amb el matalàs
  • Coixí reductor més còmode (increment en el gruix de 15 a 20mm)
  • Corretja ajustable per a un moviment òptim de el nadó
  • Abrigall de el mateix teixit que la capota, per a més protecció (teixit més durador i repel·lent a l'aigua) i millor acabat

YOYO², un concepte completament nou de cotxet ultra lleuger, amb un plegat senzill i únic, amb un disseny estilitzat, innovador i que es pot comprar per peces.
  • Tèxtil de colors per utilitzar durant el període de nounat.
  • Inclou una exclusiva capota amb 3 posicions
  • Poseeuna visera extensible, per a major protecció.
  • S'adjunta un abrigall i un suport per al cap en suau teixit polar.
  • Teixit d'altíssima qualitat, suaus i tous per un dolç contacte amb el nadó.
YOYO² és una cadira de passeig de primera generació (per nadons) dissenyada específicament per a aquesta etapa.

PLEGAT increïblement PLA
YOYO² és la cadira més compacta mai imaginada. El seu volum plegat és la meitat que la de qualsevol cadira amb plegat tipus paraigües.
Guardar-la i portar-la no serà un problema mai més, canviarà la vida dels pares que viatgen sovint amb els seus nadons.
Cal perfectament en el compartiment superior de l'equipatge de mà dels avions i és l'única cadira de el món que compleix els estàndards d'equipatge de cabina de IATA (màx. 56 x 45 x 25 cm.)

• Suspensió en les 4 rodes
• Exclusiu sistema "soft-drive": no cal bloquejar les rodes davanteres, s'adapten a el tipus de terreny automàticament.

Plegat i desplegat A L'INSTANT AMB UNA SOLA MÀ
Plegar o obrir la YOYO² és extraordinàriament fàcil i espectacular. Trenca tots els rècords, s'obre en menys d'un segon.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:

Deixa'ns el teu missatge