Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Packs de fundes    FUNDES TONE CABÀS Bee5
FUNDES TONE CABÀS Bee5

FUNDES TONE CABÀS Bee5

Ref. 500228TN01                      
Preu: 140,00 € 119,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 3,57 € per a futures compres.


Color principal / model: gris tone
gris tone


Quantitat:
Disponibilitat en: darrera unitat


Si vols comprar un/a FUNDES TONE CABÀS Bee5 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA

Funda tèxtil cabàs Bee5 Tone

Tèxtil de recanvi per al cabàs del cotxet Bugaboo Bee5. Aquest cabàs forma part de la col·lecció TONE que destaca per les seves tèxtils en tons gris talp i blanc ivori. Folre en blau lavanda, a joc amb la resta de components de l'edició limitada Bugaboo Bee5 Tone.
  • Tèxtil per al cabàs que s'acobla al Bugaboo Bee +, Bee3 i Bee5.
  • No inclou base del cabàs, capota ni varetes de la mateixa

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
FUNDES Bugaboo Buffalo
440111 Bugaboo-buffalo

109.95 €
BOSSA MAMMOTH BEE de Bugaboo
500225ZW01

129.95 €
XASSÍS ALUMINI COTXET Bugaboo Cameleon3
230300-bugaboo-camaleon

359.95 €
FUNDES CORE CABÀS Bee5
500228-bee5

110.00 €

Deixa'ns el teu missatge