Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Recanvis    LEATHER-LOOK Bugaboo Camaleon
LEATHER-LOOK Bugaboo Camaleon

LEATHER-LOOK Bugaboo Camaleon

Ref. 230730
Preu: 39,95

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,20 € per a futures compres.


Color principal / model: pell
pell

Quantitat:
Lliurament en 10 - 15 dies laborables


Si vols comprar un/a LEATHER-LOOK Bugaboo Camaleon afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Pack de renovació Leather-Look de Bugaboo Camaleon

Al novembre de l'2016 els cotxets Bugaboo es renoven millorant la seva lleugeresa, amb nous xassís, i el seu look, amb un manillar de pell.

Si el teu cotxet és anterior a aquest canvi pots renovar-lo gràcies a aquest pack que inclou la funda de pell per al manillar i la barra davantera.
  • Està dissenyat específicament per encaixar directament al manillar i portar el mànec
  • S'aplica de manera ràpida i suau gràcies una cremallera.
  • Bitti consell: Abans de col·locar el pack de renovació a l'cotxet, cal treure l'escuma original. Potser hagis de tallar l'escuma per treure.
Compatible amb el Bugaboo Cameleon3 i el Bugaboo Cameleon3 més.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
ABRAÇADORES CAPOTA Cameleon3 Bugaboo
230400-bugaboo-c ameleon

15.95 €
ADAPTADOR PATINET CONFORT CAMELEON 3 de Bugaboo
881591 Bugaboo-camaleon

14.95 €
BORSA DE TRANSPORT UNIVERSAL de Bugaboo
8056OTB02 Bugaboo

144.95 €
RODA juny Bugaboo Cameleon +
Recambio Bugaboo-camaleon

41.95 €

Deixa'ns el teu missatge