Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Sacs de cadira    NOU SAC DE CADIRA EXPLORER DE VOKSI
NOU SAC DE CADIRA EXPLORER DE VOKSI

NOU SAC DE CADIRA EXPLORER DE VOKSI

Ref. 11005383-Black-Star
Preu: 130,00

Color principal / model: Negre
Negre

En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
Sac de cadira Explorer 2020

Explorer, el sac de cadira de Voksi està fabricat a força de farciment de plomissol, que atorga protecció i lleugeresa, llana transpirable, que allunya la humitat de el cos, cremalleres de doble direcció i cremallera amb obertura a la part inferior, que permet una ventilació ràpida.

El seu disseny interior amb un patró d'estrelles en cotó filat, aporta suavitat sobre la pell del teu nadó. La part superior s'ajusta sobre el cap de l'infant.

La art superior es pot retirar completament i el Voksi Explorer pot utilitzar-se com catifa sobre superfícies fredes. I durant els viatges en cotxe a l'hivern, la part inferior pot quedar-se permanentment a la cadira de cotxe mentre la part superior entra a la casa com manteta i es recol·loca el entrar al cotxe al matí següent.

característiques:
  • Material antilliscant a l'esquena per a una major estabilitat

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
SAC CHANCELIÈRE TRAVEL COMPACT 6-24 M d'Red Castle
Chanceliere Travel Compact Red Castle
89.90 €
53.94 €
SAC DE CADIRA PREMIUM de Bugaboo
Bugaboo-Bugaboo

129.95 €
SAC LLEUGER MOVE de Voksi
10010224

95.00 €

composició:

  • Tela exterior 100% niló
  • Tela interior en 100% cotó
  • Material de farciment de la part superior: 70% plomissol, 30% ploma
  • Material de farciment de la part del darrere: 100% llana, tractada amb Bionic-Eco-Finish

Acabats: botons de metall, cuir fals i cremalleres YKK

100 cm de llarg


Deixa'ns el teu missatge