Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Seients    SEIENT RUMBLESEAT UPPABABY VISTA V2
SEIENT RUMBLESEAT UPPABABY VISTA V2

SEIENT RUMBLESEAT UPPABABY VISTA V2

Ref. UWRBS.20.FI
Preu: 280,00

Color principal / model: Finn
Finn
Emmett
Gregory
Jake
Jordan
Alice
Bryce
Stella
Greyson

Consultar disponibilitat amb bitti.es
Aquest producte no té habilitada la venda online
Seient Rumbleseat per cadira de passeig Uppababy Vista V2

S'acobla el seient Rumbleseat ergonòmic al teu Uppababy Vista V2 per adaptar-lo a dos nens alhora. Pot reclinar i orientar-se cap endavant o cap enrere.

Característiques:
 • Apte des dels 6 mesos fins als 15 kg
 • Hamaca reclinable amb múltiples posicions
 • Permet diverses configuracions possibles amb l'hamaca, el piggyback i la cadira de cotxe grup 0+ TAULA i-Size
 • Es pot posar i treure de forma ràpida i sense eines, amb els adaptadors inclosos
 • Arnés de 5 punts sense recol·locació manual
 • Capota extensible amb cremallera i protecció UPF +50
 • Inclou barra de seguretat i mosquitera
 • La safata Snack-tray s'ajusta com a barra de seguretat
 • Teixit desenfundable i lavar¡ble a màquina

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
SEIENT D'ESTIU Joolz DAY +
560040

99.55 €
BOSSA CARRO BEBE VISTA
UWBOT.19.00

130.00 €

especificacions tècniques

dimensions:
 • Profunditat de l'hamaca ergonòmica: 21,6 cm
 • Amplada de l'hamaca ergonòmica: 38 cm
 • Alçada de l'respatller (amb la capota): 43,2-50,8 cm
 • Alçada general: 77,5 cm
Pes (amb adaptadors): 3,2 kg

Deixa'ns el teu missatge