Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Xassis    BASE Bugaboo BEE6
BASE Bugaboo BEE6

BASE Bugaboo BEE6

Ref. 500302ZW01
Preu: 609,05

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 18,27 € per a futures compres.


Color principal / model: Alumini - Negre
Alumini - Negre
Alumini - Gris Melange
Negre - Negre
Negre - Gris Melange

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BASE Bugaboo BEE6 afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Estructura de la cadira + fundes de l'Bugaboo Bee6

Gràcies al seu disseny millorat i al seu tamany compacte, el Bugaboo Bee6 es converteix en el cotxet confort ideal per a la ciutat amb les seves rodes de 7 ", a prova de punxades, la seva estructura, que el fa encara més segur gràcies a la barra de seguretat giratòria i el nou disseny de la capota, amb finestreta i panell ventilat per a una ventilació addicional.

El seu plegat és compacte i, a més, és fàcil de transportar mentre subjectes al teu bebè, gràcies al seu disseny lleuger. A més, porta el suport de col·locació vertical integrat, per sostenir-se dempeus on sigui.

El Bugaboo Bee6 porta una suspensió avançada i millorada, amb un mecanisme d'amortiment d'alta qualitat, que ajuda a absorbir els sots addicionals.

Contingut de la caixa:
 • xassís
 • rodes
 • llandes
 • Fundes de manillar
 • Estructura de cadira
 • Barra de seguretat giratòria
 • arnés confortable
 • Varetes i abraçadores de capota
 • Suport de col·locació vertical
 • Coberta per la pluja
 • Cistella de compres
 • Funda de cadira
* La capota no està inclosa en aquest producte.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
XASSÍS ALUMINI COTXET Bugaboo Cameleon3
230300-bugaboo-camaleon

359.95 €
XASSÍS NEGRE COTXET Bugaboo Cameleon3
230320-bugaboo-camaleon

419.95 €
ADAPTADOR MAXI COSI / IZIGO CAMELEON 3 de Bugaboo
80401MC02-bugaboo-Camaleon

44.95 €
BORSA DE TRANSPORT Bugaboo ANT
91560TB01

49.95 €

Deixa'ns el teu missatge