Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Xassis    XASSÍS XPLORY V6 de Stokke
XASSÍS XPLORY V6 de Stokke

XASSÍS XPLORY V6 de Stokke

Ref. 506401
Preu: 600,00

Color principal / model: Negre
Negre
Color Addicional: manillar negre
manillar negre

Esgotat temporalment
Aquest producte no té habilitada la venda online
Xassís Xplory V6 de Stokke

La cadira de Stokke + 0M Xplory V6 està dissenyada per apropar-vos a tu i al teu nadó.
L'alçada i l'angle del seient es poden ajustar amb el seient mirant tant al capdavant com cap als pares, el que proporciona un ampli ventall de posicions que s'adapten a les canviants necessitats del teu nadó.

El seu disseny intel·ligent i la tecnologia de les rodes giratòries garanteixen que Stokke Xplory V6 sigui fàcil de maniobrar en espais reduïts i que conduir-sigui un plaer.

Apte des del naixement fins als 15 quilos, Stokke Xplory V6 compta amb un cabàs còmode i amb excel·lent ventilació, i fins i tot una solució per al germà gran, gràcies al patinet Stokke Xplory Sibling Board.

Característiques:
 • Pioner seient d'altura ajustable
 • Manillar ajustable i ergonòmic
 • Xassís platejat o negre
 • Cabàs amb ventilació
 • Capota extensible amb excel·lent ventilació
 • Borsa de compres de posar i treure que suporta fins a 5 kg
 • Rodes davanteres giratòries bloqueig
 • Barra de seient en cuir sintètic i amb frontisses
xassís:
 • Xassís de Stokke Xplory V6 amb manillar en cuir sintètic
 • Barra d'Cotxet Stokke per seient i cabàs en cuir sintètic i amb frontissa
 • Borsa de compres per Stokke Xplory V6

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
BASE Bugaboo BEE6

609.05 €
XASSÍS ALUMINI COTXET Bugaboo Cameleon3
230300-bugaboo-camaleon

359.95 €

Deixa'ns el teu missatge