Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Maleta de viatge    JETKIDS BEDBOX de Stokke
JETKIDS BEDBOX de Stokke

JETKIDS BEDBOX de Stokke

Ref. 534503
Preu: 169,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 5,07 € per a futures compres.


Color principal / model: Rosa
Rosa
blau
menta


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a JETKIDS BEDBOX de Stokke afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Maleta de viatge JetKids BedBox de Stokke

JetKids BedBox d'Stokke és una maleta de viatge perquè el teu petit es pugui asseure i ser transportat, que inclou la funció per dormir o estirar les cames a l'avió o el tren.

El seu disseny aporta diverses funcions que permeten al teu fill descansar còmodament o dormir durant els viatges de llarga i curta distància, a més d'utilitzar-se com a espai d'emmagatzematge.

JetKids BedBox de Stokke és apta per a nens de 3 a 7 anys, i la funció de llit, per a majors de 2. Aprovada oficialment per nombroses companyies aèries.

Característiques:
 • Converteix el seient en classe turista del teu fill en un de primera classe en cinc senzills passos
 • Rodes giratòries que permeten maniobrar amb facilitat
 • Corretja ajustable que permet als pares penjar de l'espatlla
 • Pràctica obertura superior per evitar que els objectes caiguin
 • Mida universal que s'adapta a la majoria de seients d'avió de classe econòmica
 • El matalàs i els suaus coixins laterals creen un espai còmode al seient
 • El cinturó de seguretat pot usar-se tant en posició ajaguda com asseguda
Què inclou:
 • BedBox
 • Matalàs i coixins laterals
 • corretja ajustable
 • Dos plecs d'adhesius per decorar

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
KIT HIVERN STOKKE
78040-Stokke

286.00 €
SAC DE CADIRA STOKKE
1773/ Stokke

109.00 €
JETKIDS BEDBOX de Stokke
53450

169.00 €

Deixa'ns el teu missatge