Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Trones de viatge    TRONA FLAT PACK BOOSTER DE Nikidom
TRONA FLAT PACK BOOSTER DE Nikidom

TRONA FLAT PACK BOOSTER DE Nikidom

Ref. 3380
Preu: 39,99

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,20 € per a futures compres.


Color principal / model: gris
gris
vermell

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a TRONA FLAT PACK BOOSTER DE Nikidom afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Trona portàtil Flat Pack Booster

La trona portàtil Flat Pack Booster ha estat dissenyada per a encaixar dins la bossa de bolquers del teu petit, sense renunciar a la seguretat ni a la comoditat.

Es pot plegar fàcilment amb 2 moviment s per obtenir una trona que no supera els 3,2 cm. D'aquesta manera, pots guardar-la en la bossa canviador, juntament amb tot el que necessites per a una escapada, passeig, etc.

Compta amb una superfície antilliscant, que proporciona una comoditat addicional per al teu nadó. És molt fàcil d'obrir; tan sols amb 2 moviments tindràs una trona còmoda i segura que es fixa a qualsevol cadira convencional.

Característiques:
  • Barres laterals per donar seguretat addicional (normativa europea EN16120)
  • 4 botons antilliscants a la base
  • El suport es pot treure fàcilment, obrint el velcro, per rentar-lo per separat (drap humit)
  • Fàcil de netejar - Apte per a rentavaixelles
  • Edat: a partir dels 6 mesos
  • Dimensions: 30 x 23 x 3,2 cm (plegada) - 30 x 23 x 12 cm (oberta)
  • Pes: 1,2 kg

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Deixa'ns el teu missatge