Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Prepart - postpart    FAIXA SHRINKX HIPS
FAIXA SHRINKX HIPS

FAIXA SHRINKX HIPS

Ref. SHNM201
Preu:  46,80 52,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,40 € per a futures compres.


Color principal / model: Talla M / L
Talla M / L
talla S / XS

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a FAIXA SHRINKX HIPS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Faixa postpart Shrinkx hips

Shrinkx Hips és una faixa que t'ajuda a tornar a la mida de malucs que tenies abans de l'embaràs en 8 setmanes.

El 95% de les mares han tornat a la mateixa grandària de malucs que tenien abans de l'embaràs amb Shrinkx Hips. Ha de portar durant les primeres 8 setmanes després de donar a llum.

Shrinkx Hips proporciona una pressió constant i uniforme per suaument guiar els teus malucs a la seva posició abans de l'embaràs.

A diferència d'altres faixes postpart Shrinx hips se centra a la zona dels malucs i no a l'abdomen. Gràcies també a l'hormona relaxina produïda durant l'embaràs el cos es prepara per al part eixamplant les articulacions i lligaments per donar pas al nadó.

La relaxina roman en el cos fins a 8 setmanes després de l'embaràs el que evita que la zona pèlvica s'endureixi ràpidamente. Si s'utilitza la faixa postpart Shrinkx hips aprofitarem aquest període per retornar l'estructura pèlvica al moment previ a l'embaràs.


ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
FAIXA SHRINKX HIPS
Shrinkx Hips
52.00 €
46.80 €

Selecciona la teva talla de Shrinkx Hips d'acord a la teva talla anterior a l'embaràs
  • Talla XS / S: Correspon a la talla 34-40 abans de l'embaràs
  • Talla M / L: Correspon a la talla 40-48 abans de l'embaràs

Deixa'ns el teu missatge