Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Prepart - postpart    FAIXA SHRINKX HIPS
FAIXA SHRINKX HIPS

FAIXA SHRINKX HIPS

Ref. SHNM201
Preu: 52,00 € 46,80 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,40 € per a futures compres.


Color principal / model: Talla M / L
Talla M / L
talla S / XS


Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.


Si vols comprar un/a FAIXA SHRINKX HIPS afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Faixa postpart Shrinkx hips

Shrinkx Hips és una faixa que t'ajuda a tornar a la mida de malucs que tenies abans de l'embaràs en 8 setmanes.

El 95% de les mares han tornat a la mateixa grandària de malucs que tenien abans de l'embaràs amb Shrinkx Hips. Ha de portar durant les primeres 8 setmanes després de donar a llum.

Shrinkx Hips proporciona una pressió constant i uniforme per suaument guiar els teus malucs a la seva posició abans de l'embaràs.

A diferència d'altres faixes postpart Shrinx hips se centra a la zona dels malucs i no a l'abdomen. Gràcies també a l'hormona relaxina produïda durant l'embaràs el cos es prepara per al part eixamplant les articulacions i lligaments per donar pas al nadó.

La relaxina roman en el cos fins a 8 setmanes després de l'embaràs el que evita que la zona pèlvica s'endureixi ràpidamente. Si s'utilitza la faixa postpart Shrinkx hips aprofitarem aquest període per retornar l'estructura pèlvica al moment previ a l'embaràs.


ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:
FAIXA SHRINKX HIPS
Shrinkx Hips
52.00 €
46.80 €

Selecciona la teva talla de Shrinkx Hips d'acord a la teva talla anterior a l'embaràs
  • Talla XS / S: Correspon a la talla 34-40 abans de l'embaràs
  • Talla M / L: Correspon a la talla 40-48 abans de l'embaràs

Deixa'ns el teu missatge