Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Proteccions    ULLERES DE SOL CINTA XS de Beaba
ULLERES DE SOL CINTA XS de Beaba

ULLERES DE SOL CINTA XS de Beaba

Ref. 930255
Preu: 24,90 € 22,41 €

Color principal / model: Rosa
Rosa
Light blue


En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
Aquest producte no té habilitada la venda online
ULLERES DE SOL PER NADONS DE BEABA

Les ulleres de sol de Beaba per a nadons compten amb una cinta elàstica totalment ajustable per oferir la millor protecció als ulls del nostre nadó.
  • Seguretat i máxma protecció UV. Categoria 4.
  • Crsitales irrompibles i molt foscos per a situacions de lluminositat extrema.
  • Ideal per als primers mesos del nen: ulleres sense patilles per a un major confort.
  • Forma de les ulleres especialment dissenyada per als nadons.
  • Cinta ajustable de forma ràpida i segura. Material suau per no deixar marca a la cara del nadó.
  • Muntura flexible: per a una major adaptació a la cara del nadó.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
BORSA VIATGE SIDNEY BEABA
94009 BEABA
80.00 €
48.00 €
ULLERES DE SOL 360 M KID de Beaba
Gafas Beaba 360 Kid
24.90 €
22.41 €
PACK 3 potets BEABA
912

30.00 €
LLUM DE NIT PIXIE STICK
9302

45.00 €

Deixa'ns el teu missatge