Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Barreres    BARRERA KIDDYGUARD AVANT Lascal
BARRERA KIDDYGUARD AVANT Lascal

BARRERA KIDDYGUARD AVANT Lascal

Ref. LAS12502
Preu: 179,95

Color principal / model: negre-plata
negre-plata

Lliurament en 7 - 10 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online
Barrera enrotllable de seguretat d'última generació

Posseeix un disseny elegant, fàcil d'emmagatzemar, d'usar i d'instal·lar amb una sola mà sense necessitat d'extensions.

A més aquest model es caracteritza per:
  • La seva xarxa de color negre.
  • La seva extensibilitat arriba fins als 120cm i 80cm d'alçada.
  • Tenir diverses opcions d'adaptació: en paret amb paret, paret amb barana (per escales), barana amb paret o barana amb barana
  • Posseir un bloqueig automàtic amb temporitzador.
  • Aguantar un pes de fins a 100kg.
  • El seu nou tancament retardat que permet obrir la barrera, passar i tancar-la abans que es tanqui automàticament, així com també es pot bloquejar manualment.


ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
BARRERA KIDDYGUARD ACCENT Lascal
LAS12508 Lascal

149.95 €
BARRERA KIDDYGUARD AVANT Lascal
LAS12502 Lascal

179.95 €
BARRERA KIDDYGUARD ASSURE Lascal
LAS12510 - LASCAL

109.95 €
BARRERA DE SEGURETAT ANNE de BabyDan
71014-1402-02

74.90 €

  • Notes sonora en obrir-se la barrera.
  • Assegurança a prova de nens quan la barrera està oberta o tancada.
  • Correctament homologada i certificada segons les normes europees.

Deixa'ns el teu missatge