Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Intercomunicadors    CAMBRA ADDICIONAL VIGILABEBES YOO-TRAVEL de BABYMOOV
CAMBRA ADDICIONAL VIGILABEBES YOO-TRAVEL de BABYMOOV

CAMBRA ADDICIONAL VIGILABEBES YOO-TRAVEL de BABYMOOV

Ref. A014623
Preu: 101,40

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 3,04 € per a futures compres.


Color principal / model: Negre

Quantitat:
Lliurament en 7 - 10 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a CAMBRA ADDICIONAL VIGILABEBES YOO-TRAVEL de BABYMOOV afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Càmera addicional per al Vigilabebés Yoo-Travel de BABYMOOV

La càmera addicional del Vigilabebés Yoo-Travel de BABYMOOV és ideal per complementar aquest intercomunicador d'àudio i vídeo. Aporta una major seguretat i tranquil·litat als pares quan viatgen a qualsevol part gràcies a la seva autonomia de llarga durada, amb un total de fins a 24 hores ininterrompudes *.

Aquest dispositiu està pensat per vigilar els nadons des de qualsevol lloc sense cap mena de preocupacions. Poden connectar fins a 4 càmeres a la vegada, per la qual cosa és perfecte per a aquells pares que tinguin diversos fills o que vulguin tenir un o més espais totalment vigilats.
La pantalla és tàctil, a color, de 2,4 '' de qualitat digital i ofereix una vista panoràmica de 180º, també amb visió nocturna. Inclou la funció VOX, de manera que quan el nadó plora o emet algun tipus de soroll o so, el dispositiu ho detecta i la pantalla del receptor s'encén perquè els pares puguin veure què està passant.

Té un abast de fins a 250 metres en espais oberts. En cas de perdre la connexió o l'abast de l'àudio o vídeo, disposa d'un avís automàtic.

La seva funció TalkBack permet interactuar mitjançant missatges de veu a manera de walkie-talkie perquè puguis parlar-li al teu nadó des de la distància. A més, el so del dispositiu és nítid i lliure d'interferències.

D'altra banda, la càmera addicional de Yoo-Travel contribueix al benestar de l'infant gràcies a un indicador de temperatura de l'habitació en la qual es troba el nadó ja la seva funció de lampareta de nit.

Detalls tècnics:
  • Potència: 40 mW - 50 mW
  • Freqüència: 2,4 GHz
  • Inclou 2 adaptadors de corrent de 5 V (per receptor i càmera)
  • Bateria de liti recarregable de 3,7 V instal·lada en el receptor i en la càmera

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
Vigila YOO-TRAVEL de BABYMOOV
A014416

175.90 €
Vigila YOO-SEE de BABYMOOV
A014414

135.90 €
Vigila YOO-FEEL de BABYMOOV
A014420

175.90 €
Vigila YOO-MOOV de BABYMOOV
A014417

199.90 €

Deixa'ns el teu missatge