Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Intercomunicadors    Vigila ZEN + de Beaba
Vigila ZEN + de Beaba

Vigila ZEN + de Beaba

Ref. 930294
Preu: 160,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 4,80 € per a futures compres.


Color principal / model: blanc
blanc

Quantitat:
Consultar disponibilitat amb bitti.es
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a Vigila ZEN + de Beaba afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Vigila Zen + de Beaba

El Vigila Zen Connect de Beaba et permet vigilar la nadó amb total tranquil·litat gràcies a la detecció de moviment i so.
És intuïtiu, pràctic i fàcil d'utilitzar gràcies a l'existència de l'aplicació mòbil.

Característiques:
  • visió nocturna
  • Sensor d'humitat i temperatura
  • Possibilitat d'usar-lo fora de casa
  • Disponible en telèfons Android i IOS, també compatible amb tablet
  • Vídeo accessible en l'aplicació des de la xarxa wifi, amb possibilitat de guardar vídeos
  • suports múltiples
  • Múltiples funcions: walkie-talkie, termòmetre, zoom x2, cançons de bressol, gravació de vídeo ...
  • Manteniment: Neteja amb un drap o drap humit.
Especificacions tècniques:
  • Cambra connectada durant l'ús amb 1 adaptador de CA de 5 V amb port micro USB
  • Cambra Full HD 1080p amb LED infraroig

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Productes relacionats:
Vigila EASY CARE de BABYMOOV
A014015
62.78 €
53.36 €
Vigila EXPERT CARE de BABYMOOV
A014303
83.95 €
71.36 €
Vigila PREMIUM CARE de BABYMOOV
A014204
114.85 €
97.62 €
Vigila YOO-FEEL de BABYMOOV
A014420
175.90 €
149.52 €
Vigila YOO-MOOV de BABYMOOV
A014417
199.90 €
169.92 €
Vigila YOO-SEE de BABYMOOV
A014414
135.90 €
115.52 €

Deixa'ns el teu missatge