Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Sac Moisés    SAC DE DORMIR JERSEY Stary 9 / 24M de Bemini
SAC DE DORMIR JERSEY Stary 9 / 24M de Bemini

SAC DE DORMIR JERSEY Stary 9 / 24M de Bemini

Ref. 161STARY92JP
Preu: 69,90 €

Color principal / model: 92 JP Grizou
92 JP Grizou
62 Little stars print denim


Lliurament en 10 - 15 dies laborables
Aquest producte no té habilitada la venda online#joemquedoacasa.

Davant la nova situació decretada pel Gobierno i seguint les indicacions publicades en el REAL DECRETO LLEI 10/2020, DE 29 DE MARÇ DE 2020 punt 35, on s'indica el permís per treballar a "A les persones que treballen en la distribució i lliurament de productes adquirits en el comerç per internet, telefònic o correspondència " bitti.es segueix oferint servei per proveir de productes essencials per als nadons.

Informar-te que seguim totes les mesures d'higiene i protecció en la preparació de les trameses per la màxima seguretat de tots.

Bitti segueix estant al teu costat per tot el que necessitis, si us plau, queda't a casa.


Suau sac polar de Bemini

Sac de dormir Jersey Stary de Bemini per a nadons 9 a 24 mesos amb un tacte exterior de ris molt suau.
  • Proporciona el mateix abric que un sac polar amb la suavitat de prim
  • El millor per a produir al teu nadó còmode i segur
  • Idoni per a hivern
  • Possibilitat de posar cames separades gràcies al seu sistema de cremalleres
  • Les mànigues es poden treure
  • Peus amb possibilitat d'obrir, per caminar segur
  • Dimensions: 70-90 cm
  • Composition: 100% cotó.
  • TOG 3 (apte per a temperatura entre 15-18 Cº)
  • OEKO-TEX Standard 100

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Productes relacionats:
SAC DE DORMIR JERSEY 9 / 24M de Bemini
161 Jersey Frizy

69.90 €

Deixa'ns el teu missatge