Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Sac Moisés    SAC DE DORMIR waffle 9-24M de Bemini
SAC DE DORMIR waffle 9-24M de Bemini

SAC DE DORMIR waffle 9-24M de Bemini

Ref. 161WAFLE66WU
Preu: 79,90

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 2,40 € per a futures compres.


Color principal / model: blau jeans

Quantitat:
Properament
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a SAC DE DORMIR waffle 9-24M de Bemini afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Sac de dormir 9-24 mesos amb cames separables

El sac de dormir 9-24 mesos de Bemini és calentet, tou i ofereix confort i seguretat a al nadó.

Està dissenyat per a nadons d'entre 75 i 100 cm. Assegura confort, seguretat i llibertat de moviments. Ja sigui a casa, a l'escola bressol, a casa dels avis o per les passejades en cotxet i en automòbil.

El cotó orgànic folrat amb jersei orgànic proporciona el benestar tèrmic ideal per a una temperatura entre 17 i 20 ° C.

Tots els productes de Bemini estan certificats Oeko-Tex, una etiqueta europea que garanteix l'absència de toxines per al cos i el medi ambient. Protegint així la delicada pell dels nadons dels riscos d'irritació i d'al·lèrgia.

avantatges:
  • Cremallera lateral. L'obertura lateral amb cremallera a tota l'alçada de l'lateral facilita el vestit i el canvi de el nadó.
  • Les cames de el sac s'uneixen o se separen segons la necessitat.
  • Obertura que permet treure els peus de el nadó per donar els seus primers passos o desar els seus petits peus ben calents.
  • Mànigues extraïbles que permet administrar l'aportació de calor al vostre nadó. Una vegada que es retiren els maneguets, es modifica la resistència tèrmica de el sac de dormir. El valor TOG es calcula amb les mànigues.
  • TOG 2.5 (ideal per a una temperatura entre 16 i 19 ° C).
Instruccions de rentat:
  • Es pot rentar a 30 ° C, sense blanquejador
  • sense assecadora
  • no planxar
  • No rentar en sec

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals* per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

* Les condicions de devolució poden variar durant la campanya del Black Friday.


Deixa'ns el teu missatge