Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Sac Moisés    SAQUET DORMIR PUNT de Baby Shower
SAQUET DORMIR PUNT de Baby Shower

SAQUET DORMIR PUNT de Baby Shower

Ref. SACDOPLK
Preu: 65,00 €

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 1,95 € per a futures compres.


Color principal / model: Polka Dot
Polka Dot
Rose Powder
Blue Stars
ministar blanca
mint dot
Grey Powder
Grey on grey
vintage bloom


Quantitat:
Lliurament en 15 - 20 dies laborables
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a SAQUET DORMIR PUNT de Baby Shower afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA#joemquedoacasa.

Davant la nova situació decretada pel Gobierno i seguint les indicacions publicades en el REAL DECRETO LLEI 10/2020, DE 29 DE MARÇ DE 2020 punt 35, on s'indica el permís per treballar a "A les persones que treballen en la distribució i lliurament de productes adquirits en el comerç per internet, telefònic o correspondència " bitti.es segueix oferint servei per proveir de productes essencials per als nadons.

Informar-te que seguim totes les mesures d'higiene i protecció en la preparació de les trameses per la màxima seguretat de tots.

Bitti segueix estant al teu costat per tot el que necessitis, si us plau, queda't a casa.


Calentet i suau sac per dormir

Saquet encoixinat i suau de Baby Shower amb interior de punt per tapar el nadó mentre dorm, i evitar que es destapi al bressol durant la nit.
  • El seu farciment manté la temperatura del nadó.
  • Es tanca mitjançant una cremallera lateral.
  • Per a nadons de 3 mesos fins que compleixin l'any.
  • Amb interior de punt encoixinat beix

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original així com tota la documentació del producte. Excepte en casos d'expressa responsabilitat per defecte o error per part de bitti.es els ports aniran sempre a càrrec del client.

Un cop comprovats aquests requisits s'haurà de posar en contacte amb bitti.es al número d'atenció al client 934197319 o via e-mail a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir. El cost de l'enviament anirà sempre a càrrec del client i se li notificarà una vegada s'hagi tramitat la seva sol·licitud ja que el seu preu depèn del producte que es vulgui tornar.

No serà abans de verificar que s'han complert totes les condicions establertes que bitti.es haurà de realitzar el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es.

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà gestionar-via telefònica a través del número d'atenció al client 934197319.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec del transport de recollida i del nou lliurament del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament del temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat del canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.


Productes relacionats:

  • Mesures: 70 x 45 cm
  • Per a la cura òptim: Rentat a màquina 30ºC. No fer servir a l'assecadora. Planxar a baixa temperatura.

Deixa'ns el teu missatge