Registre d'usuaris
Accés llista nadó

Descarregar
llista articles
per al nadó
Món bitti

La meva
cistella bitti

Inici    Productes    Robot de cuina    BABY COOK DUO 2016 BEABA
BABY COOK DUO 2016 BEABA

BABY COOK DUO 2016 BEABA

Ref. 912465
Preu: 200,00

Comprant aquest producte pot arribar a acumular fins a 6,00 € per a futures compres.


Color principal / model: Neon
Neon
Grey
White silver

Quantitat:
En estoc. Lliurament en 24-48 hores.
ENVIAMENT GRATUÏT


Si vols comprar un/a BABY COOK DUO 2016 BEABA afegeix-lo/a a la cistella o visita'ns a la nostra Botiga de nadó a Barcelona

AFEGIR A LA CISTELLA
Robot de cuina 4 a 1 de Beaba

Robot de cuina BABY COOK de BEABA de 4 funcions en 1: cou a el vapor (perservando els sabors i vitamines), tritura, descongela i escalfa els primers aliments sòlids de el nadó. A més, gràcies a la seva gran capacitat XXL (220ml), podreu preparar ràpidament grans quantitats de menjar.
 • Ofrede 2 recipients separats: Per a la preparació de 2 plats diferents.
 • Té una cistella de vapor extraïble: oferint la possibilitat de recol·lecció de sucs de cocció rics en vitamines i minerals.
 • Posseeix un recipient de mesura: per facilitar el fet de mesurar la quantitat d'aigua que s'aboca al tanque.ç
 • Té un indicador que canvia automàticament amb la llum i posseeix un senyal de so quan s'acaba vapor: per la qual cosa no es requereix monitoratge.
 • La seva tapa desmuntable és fàcil de netejar.
 • Amb un sol botó de control (cocció - barreja) ofereix una solució ultra compacta.
 • Posseeix un bloqueig de seguretat de l'bol per un bloqueig segur.
 • Té un filtre extraïble de la tapa fàcil de netejar.

inclou:
 • La barreja / batut tapa filtri
 • espàtula
 • Un manual de receptes.

ENVIAMENTS

L'àmbit actual de venda de bitti.es és de Península i Balears.

Per Península i Balears i per a productes en estoc el termini de lliurament és de 48 a 72 hores hàbils. Per lliuraments en termini inferior al proposat per bitti.es s'haurà de contactar amb Bitti per tal de confirmar la possibilitat de les mateixes.

Per a comandes a la Península superiors a 50 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 50 € el càrrec estàndard serà de 6,90 €.

Per a comandes a les Illes Balears superiors a 100 € els ports són gratuïts.

Per a comandes inferiors a 100 € el càrrec estàndard a Balears serà de 9 €.

 

DEVOLUCIONS

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 14 dies naturals per a tornar-lo, a comptar de la data d'entrega de la comanda segons resguard de lliurament. (Segons el Art.44 de la Llei 7/1996 de 15 de Gener d'Ordenació de l'Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002 de 19 de Desembre).

En el cas de voler realitzar un canvi el client haurà de gestionar-lo via telefònica a través de l'nombre d'atenció a client 934.197.319 (ext.2), en aquest moment es tramitarà la devolució i es confirmarà el procés a seguir.

Per a això, el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original (en cas contrari el producte pateix una depreciació), així com tota la documentació del producte. Bitti realitzarà el reintegrament a l'consumidor de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte. Les despeses d'enviament de la devolució, aniran a càrrec de el client, tal com s'especifica més avall.

D'acord amb les excepcions a el Dret de Desistiment regulades en el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes que pertanyen a el grup de cadires de cotxe (per raons de seguretat), cadires de passeig muntades o productes configurats a mida (personalitzats).

Només en el cas que bitti.es tingués la responsabilitat de l'canvi per causar desperfectes o error en la preparació de la comanda bitti.es es faria càrrec de les despeses de recollida i reposició.

Abans de procedir a el reintegrament de de l'import de l'consumidor, l'empresa de missatgeria recollirà el producte i un cop arribi a Bitti es verificarà que s'hagin complert totes les condicions prèviament comentades; Llavors Bitti realitzarà el reemborsament en el compte bancari que ens indicarà el client per escrit via correu electrònic a l'adreça de correu electrònic info@bitti.es en un termini màxim de 7-14 dies.

Les despeses de recollida procedents de l'empresa de missatgeria que recollirà el producte i el tornarà a l'magatzem de Bitti aniran a càrrec del client llevat que es tracti d'un error o defecte de Bitti.

En el cas de tractar-se d'un producte defectuós bitti.es es farà càrrec de l'transport de recollida i de la nova entrega del producte en un espai de 24 a 48 hores si estigués disponible en estoc. En cas de no ser-hi bitti.es es compromet a informar el client degudament de el temps estimat de reposició. Només en el cas de no poder lliurar el producte en un temps inferior a una setmana respecte a l'acordat prèviament bitti.es es compromet a la devolució de l'import.


Productes relacionats:
BABY COOK SOL BEABA
91225 Beaba

160.00 €
BABY COOK DUO 2016 BEABA
912

200.00 €
BOLES DE SABORS BEABA
912211
9.90 €
6.93 €
ARROCERA BABYCOOK NEO BEABA
912682

20.00 €

 • Fàcil de netejar el cos de dispositiu es neteja amb un drap suau i humit. No submergeixi.
 • Preserva les vitamines.
 • Gran capacitat.
 • Espàtula per retirar la cistella i per rascar el fons de la gerra.
 • Ràpid, 15 minuts.
 • Petit receptari amb menús de 6 a 24 mesos.

Deixa'ns el teu missatge