Doneu-vos d'alta

Formulari de registre per a nous usuaris

Omple les següents dades per poder registrar-te com a usuari de bitti

* La contrasenya ha de tenir almenys 8 caràcters
* Ha de ser una combinació de lletres i números
* Ha d'incloure almenys una majúscula
Bitti, com a responsable del tractament...i en compliment de la normativa de Protecció de Dades Vigent, comunica i posa a la vostra disposició la següent informació sobre el tractament de les dades que ens faciliti:
  • Responsable de tractament: La persona física o jurídica, autoritat pública, servei o un altre organisme que, sol o juntament amb altres, determini els fins i mitjans del tractament. Bitti bebe SL és responsable dels tractaments de la informació personal que fan dels seus clients. Si teniu qualsevol tipus de consulta, comentari o inquietud, o si voleu fer algun suggeriment sobre com usem la informació personal, podeu enviar un correu al Delegat de Protecció de Dades del Grup dades@bitti.es
  • Finalitat: Gestionar la seva atenció, les comandes, les reserves i les participacions en accions de màrqueting com ara sorteigs, desenvolupar els serveis contractats, mantenir-lo informat sobre temes relacionats amb la nostra activitat.
  • Conservació: Les dades de caràcter personal seran conservades durant el temps que sigui necessari per complir les finalitats anteriorment descrites i el marc normatiu que li sigui aplicable.
  • Legitimació: Basada en el consentiment de l'afectat.
  • Destinataris: No se cedeixen dades de caràcter personal a tercers, excepte disposició legal.
  • Drets: Podreu accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos i limitar el tractament de les vostres dades a través del del nostre canal de Protecció de Dades.
Fes click aquí per accedir a la segona capa on es desglossen i detallen els punts comentats.
Llegir més